(..)

« previous entry | next entry »
Sep. 30th, 2003 | 07:57 pm

tikai viens skats pa logu un ieraugu juuru, kas ir augstaak par manu maaju. Un pa juuru peld lieli kugji. Bet izskataas, ka tie peld nevis pa juuru, bet pa debesiim. Tas kaut kaa nedaudz paliidz mazinaat paarvaakshanaas depresiju. Vienmeer jau nevar iet labi, vai ne? Un slikti arii.. Cerams..

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {6}

Truba

(..)

from: [info]blondaa_truba
date: Sep. 30th, 2003 - 08:18 pm
Link

Nu ja. tā viš i... Vienmēr jau var būt labāk... Un vienmēr var būt sūdīgāk...

Reply


eič sī

(..)

from: [info]hellcat
date: Sep. 30th, 2003 - 08:31 pm
Link

Miiljaa, kaads prieks, kaut vai pastarpinaati par Tevi kaut ko uzzinaat. Kur tas laiks kopsh Tava vecaa dziivoklja tusa, vai tik nesolaas buus jauns tuss jaunaa vietaa?

Reply | Thread


magone

(..)

from: [info]magone
date: Oct. 2nd, 2003 - 05:05 pm
Link

nu ja. gan jau kaut kad tuss buus. tikai veel jaapaguust iekaartoties. mantas nav izpakotas un kontaktos virtuvee un istabaas nav elektriibas :) Tikai koridoraa. Interesanti ar pagarinaataajiem njemties.. Taa ka gatavojies!!!!!

Reply | Parent


mis_california

(..)

from: [info]mis_california
date: Oct. 1st, 2003 - 09:08 am
Link

nu ko tu domaajies. kaada paarvaakshanaas depresija. riigas centraa dziivo tikai datorikji un sabiedrisko attieciibu speciaalistes - muusu garlaiciigaa un izvirtiigaa zelta jaunatne. visi reaalie keksi ir Juglaa,Bolderaajaa, Teikaa un Maskachkaa. :) un kugji aiz loga - tas ir tik skaisti. Naktii vinji dziedot.

Reply | Thread


magone

(..)

from: [info]magone
date: Oct. 2nd, 2003 - 05:08 pm
Link

Jaa, man jau arii liekas, ka ir skaisti. un ar katru dienu liekas, ka ir arvien skaistaak. taa ka gaidu tevi ciemos un iesim pie juuras skatiities tos lielos kugjus. OK?

Reply | Parent


Alnis

Bambino!!!

from: [info]alniz
date: Oct. 3rd, 2003 - 10:22 pm
Link

Juurii, Tev labbii???

Es nesaprot vien liet miljaa sirds!! :):) bet peec 10 min sapratu.. he hee... :):) bet to es jau neteikshu, ko es nesapratu!!!

Haaa:):0 BIjaat uz Kristapa filmaam?? oi, johaidii, cik laagaa!!! :):) visadus jaunus teicienus zinu,- piem, - dabuusi pa tango!! :):)

kaa ar job? i ar? eh...
skiripiriduu

Reply