May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Another good day

Posted by [info]magnesia on 2013.06.08 at 18:52
Atkal dziļas un saturīgas sarunas. Šoreiz ar W. Par visu ko, par CV, par cik viņš reizēm pieņem darbā cilvēkus. Par austrumu filozofiju, par savstarpējām attiecībām un vēl šo to. Arī ar Ry.

W ir 1 no retajiem angļiem, kam ir sanācis apgūt citas valodas - franču un mazliet portugāļu.

Viņš izteica kārtējo prognozi par manu nākotni - daudzi to ir darījuši, bet nu tas, ko viņš prognozēja ir vienkārši loģisks spriedelējums, lai parādītu sevi kā gudru cilvēku - pamatā, jo uzstādīja ļoti lielu laika periodu prognozei, kurā ne tas vien var notikt. :D
Bet vispār pēdējā laikā pārsvarā gudri, ineliģenti, domājoši cilvēki, turklāt ar raksturu, man apkārt grozās. Tas man patīk. Personības. Pat, ja izpausmes ne vienmēr ir pilnīgi pozitīvas, galvenais, ka tās ir! Un, ka tās ir patiesas, īstas. Mācību apgūšana ir procesā.

Nu dažs labs ir izņēmums, kas dŗiz beigsies, cerams. Jo nejūtos komfortabli tādās virspusējās sarunās, kur saruna sastāv no apmainīšanās ar pieklājības frāzēm (f*** aizraujoši), kur cilvēks gaida, kad teikšu to, ko šams grib dzirdēt. Šovakar laikam satikšu, bet cerams, tas nebūs ilgi. Mokoši. Nu "piedodiet", ka jūtos tā, kā jūtos.

Bet kārtējo reizi konstatēju, ka cilvēki nevar iedomāties, ka es varu dusmoties. Nu labi viņiem visiem, ka nav sanācis to izbaudīt. :D Ry vienīgi aizvakar konstatēja, ka varu būt aizkaitināta. :) Ne uz viņu biju.
Tās ir tās dusmiņas, no kurām nespēju tikt vaļā vēl. Tracinošās lietas.

Kaut kā šitas ieraksts man ilgi "gulstas"...

Vakars pa pabiem ar FM un šoreiz tanti Katrīnu.

UPD. nebija jāsatiek. Varbūt apvainojies, ka biški pateicu acīs. Nevajag tukši runāt... tad nenāksies.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.