May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Quiz part IV

Posted by [info]magnesia on 2013.06.02 at 23:25
Ja iepriekšējais quiz bija ar sālsmaizes "piegaršu", tad šis bija attā noskaņā.

Gatavošanas karstumā, kad tiku līdz tam, ka jāvelk ārā klade (papīra nolūkiem) konstatēju, ka tā ir trešā lieta, kas man mistiski pazudusi. Ak nē. jau kāda piektā aiz bateriju lādētāja (kura neatrašanas dēļ nopirku jaunas baterijas lādējamās un vispār viņas bija pilnīgi sū** - neko netur), aiz tarbas, aiz "metāla" piļuļām un vēl kaut kā, par ko jau aizmirsu. :D Izmeklējos visur kur, bet nekādi nevaru atrast. A vajag!!! Sazvanīju Armīnu, lai paņem papīru līdzi. Nepaņēma. Nu nekas - rezerves plāns ar iekrājušamās (vīģe viņu zina, kā dgramatiski pareizi) vēstuļu aploksnēm, kuras ar šo pasākumu izlietoju. :D Bet visādi citādi, pat ņemot vērā to, ka ieplānotu printēšanu nevarēju veikt (jo kartridža printerī nebija), līdz ar ko nācās drukāt ar roku, bet visu paspēju. Tas gan lielā mērā pateicoties tam, kas rakstīts nākamajā teikumā.

Visi ieradās ar pamatīgu nokavēšanos.
Teicās ierasties gandrīz visi, kas bija iepriekšējā reizē + vēl bijušie kaimiņi šoreiz ar. Zinu, ka viņi nav tādu pasākumu piekritēji, bet tomēr - pa ilgiem laikiem satusēt, iepazīstināt ar savu "jauno" mitekli un pakomunicēt. Savādāk sanāk tik tad, kad es pie viņiem savācu savus meilus.
Ieradās Ieva un Uģa jaunā draudzene Samanta, Ieviņš vēlāk. Bet nu apsveicami, ka ieradās pat, ja viņu Nils apdauzīja pieri pamatīgi. Viņu ziņkāre laikam nostrādāja. Nevarēju atturēties no sarkasma mazliet. :D Naughty girl. :D Aizgāja ātrāk prom, sakot, ka Juris moška atbaukšot un tad - uz klubu. bet, pat neskatoties uz to, ka sen klubā nav sattusēts ar šamiem, kaut kā mani šī ideja neuzrunāja - varbūt tāpēc, ka īsti neticēju, varbūt tāpēc, ka galva tāpat pilna ar visu, vai tāpēc, ka Liquids man ir apnicis kā klubs.

Biki vilšanās, jo ļoti cerēju tiešām visus sastapt. Nu labi - tas, ka daži angļu valodas projekta skolnieki neieradās - viņu pašu problēma. Man nevajag daudz, man svarīgi ir man tuvie un mīļie (kvalitāte pāri kvantitātei), bet Viljamu cerēju satikt. Kaut kāds pārpratums, manuprāt, viņu atturēja, bet zinu, ka viņš gribēja ļoti ierasties. Mikam tur kaut kāds kašķis un kaut kādas nepatikas pret kādu vai kā. Nu Miks ir Miks, bet man vilšanās, kuru gan jau pārdzīvošu :D Tomēr paliek prieks par visiem pārējiem. Notiek tā, kā notiek.

Bet pats quiz bija foršs. Šoreiz ar visu mūzikas sadaļu - visu pabeidzām, neviens baigi nesteidzās šoreiz, kaut gan šoreiz arī Endrjū bija uz darbu no rīta. Bija visai sīva cīņa. neviena komanda neatpalika no citām šoreiz. Visi tādi eruditi, gudri un domājoši, kaut jautājumi nebija vienkārši, bet domāt liekoši (daudzi). Mūziku taisīju gan visai vieglu. Izteicās, ka viņiem patika. Man prieks un gandarījums. Šoreiz dažiem jautājumiem piedāvāju arī atbilžu variantus. Arī diskutablus jautājumus nomainīju. Bet nu man bija samērā viegli quiz uztaisīt - ar F grāmatas palīdzību. Kaut gan visi fakti tai grāmatā nav fakti - katru apšaubāmo pārbaudīju netā. Anglijā veidota grāmata laikam. :D nu labi - bērniem, bet vienalga - vai tad mazsvarīgi, ja bērni tiek maldināti ar nepatiesību?

Bija jautri. Šitajā kompānijā tā forši un viss dabiski - nu nekas - ka kašķi arī starp draugiem notiek, tur neko nevar darīt laikam. Beigās sataisījām fotosesiju. Sajūta bija BURTISKI kā kaut kādām zvaigznēm, kuras paparaci apsēduši. :D :D :D izrēcāmies. Vēl pirms beigām Maiks, Džeimijs un vēl 1 Maika draugs iepeldēja mājā - gribēja man laikam pārsteigumu uztaisīt, domājot, ka tusiņš beidzies. A bet nekā.

Pat, kad visi bija prom pēc pusnakts, Ry palika. Palīdzēja man novākt visu tāpat kā Henrikas pagājušo reizi. Un aizkavējās savā stilā. Iepazīstināja mani ar to, par ko jau tā kā zinu - tor projektu, kas nosedz tavas darbības internetā, ja vēlies "noslēpties", be, kurš nestrādāja uz mana datora. Ar biku sevis spīdzināšanu mums izdevās "pierūcināt" viņu, tāpat kā izdevās arī pierūcināt manu telefonu pieslēgties gūgle kontam, jo man tam kaut kā galīgi negribējās pieslēgt padziļināto štukošanu, par cik gribu citu telefonu. Nu tā mazuliet Ry aizkavējās tikai līdz 4 rītā. :D Apmaiņa ar bildēm ari jau notikusi. J. sanāca aplauzties pamatīgi, jo nesagaidīja mani atbrīvojamies.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.