May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Saruna ar vecāko menedžeri

Posted by [info]magnesia on 2013.05.18 at 02:37
šodien telefons izlādējās, līdz ar to nogulēju 12 h un tāpat darbā jutos miegaina un nogurusi. Pamodos pusotru h pirms darbā jābūt. Exhausted.
Vēl 10 min pirms jāsāk taisīties, nebiju pārliecināta, vai ir vērts.

TOmēr aizbraucu.

Tiešais menedžeris uzrunāja mani reizes 3, lai būtu drošs, ka es tiešām runāšu un arīdzan, ka iespēja būs, runāt ar to Maiku, kurš būšot līdz pat maiņas beigām zālē. Mudināja būt ļoti atklātai. Gribēja ļoti, lai tieši es ar viņu parunāju.
Labi, ka nebiju arī vienīgā tomēr, kas runāja ar viņu. Tie runātāji, protams, nebija latvieši. Nu labi, aģentūrniekus es vēl saprotu - viņiem bail, ka no viņiem atbrīvosies taisnā ceļā pēc sarunas. It īpaši, ja šamie pretendē uz permanento pozīciju, kas izsludināta pirms kāda laika.

Par sarunu... īsi sakot? blah blah blah. Tieši tik īsi.
Sāka uzskaitīt visu, ko dara, lai uzlabotu tārgetu. Uz to, ka teicu, ka tas nepalīdz, jo tārgets ir pārāk augsts. Vienīgā ekskūze bija teksts, ka "mēs esam vēl jauna noliktava (facility), mēs vēl mācāmies un blah blah blah". Nu kāds sakars ar to, ka jauna fasilitāte (ja netulkojam) - kāds sakars tam ar tādu tārgetu celšanu?? Vispirms tad apgūstiet citu noliktavu pozitīvo pieredzi visā šitajā un tad pamazām ceļat tārgetu atbilstoši uzlabojumiem, nevis otrādi - izsūciet pēdējo sulu no cilvēkiem un, kad visi vecie darbinieki būs aiztinušies, tad no jaunajiem.

Teica, ka nodos manu sacīto tālāk, bet atklāti sakot, nelikās, ka viņam ir jebkāda sapratne par to, ko viņam teicu. Rādījās, ka viņam nav nekādas dižās sajēgas. Standartizēti angļu teksti. Vai angļi ir spējīgi uz kaut ko nestandartizētu vispār?? fak

Nepateicu visu, ko gribēju, bet tam, domāju, ka nemaz nav nozīmes. Aizmirsu piedāvāt ekskluzīvo iespēju apmācīties par stoveri un pamēģināt sasniegt savu tārgetu. :D

Likās, ka tā bija tomēr laika tērēšana. Ja būs uzlabojumi, tad labi, ja nē - man pofig. Nākamais etaps būs uzlikt po uz fīdbakiem. Vismaz darīju kaut ko lietas labā, nevis vienkāršī čīkstu, ka viss ir slikti, kā daudzi mīl.

Tāds, lūk, dienas noslēgums.

Rinalds arī šodien attapās... Labrīt viņam.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.