May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

atkal jau par darbu

Posted by [info]magnesia on 2013.05.15 at 13:02
Tas, kas notiek, ir visai traki. Tās ir šobrīd tikai manas spēcīgas aizdomas (balstītas uz pārāk daudzām sakritībām), kaut gan ne tikai - viens no tās bandas tā arī pateica - people here are full of shit. Including myself. Tas neko labu nepasaka par darba vietu.

Šodien bija pirmā diena, kad stovā sasniedzu jauno tārgetu. :D Visu dienu bija pa lielam ķirši. Un visu dienu biju uz kvantitātes stovu pamatā. Vakar arī bija ok stafs, bet vakar bija vairākas problēmas, kas aizkavēja, līdz ar to tikai 85%.

Neko labu nepasaka arī tas, ka šodien atklāju, ka iespējams, šie taisās noņemt iespēju izlabot savu kļūdu t.i., mēs pat nezināsim, ka esam pieļāvuši kļūdu - tik saņemsim pēc tam negatīvo fīdbaku. Tas viss nāk papildus tam, ka ~nedēļu ir atcelta binu random skaitīšana - uzlabo tārgetu, tomēr arī tas palielina fīdbaku skaitu. Šitais atkal liek domāt, ka kāds tur kļūst laimīgs, ja var izrakstīt fīdbaku. Nu jauki...
Ņemot vērā, ka lapelē, kur jāparakstās, ka esi iepazinies ar savu fīdbaku, informācija ir skopa, jo satur neko neizskaošus ciparus (lai cipari taptu skaidrāki, ir jātērē laiks, lai tos "atšifrētu"). Tas nozīmē to, ka tas būs fīdbaku izrakstīšanas aparāts. Jaua tagad arī outboundā, ir retrainingi. Jā, tas varbūt uzlabos [sākumā] tārgetus, bet nu piedodiet - ja prasa tādus tārgetus, tad būtu kaunējušies skraidīt pakaļ ar fīdbakiem. Tārgets būs augstāks uz to brīdi, kad nemeklēs savu kļūdu un netērēs laiku, bet, kad retrainings pienāks, tad ar tārgetu čābigi būs. Apburtais loks - tuvredzība?

Gribu prom, bet daži negrib mani laist... Jāpārrauj tās saites! Žēl, kaut gan man jādzīvo sava dzīve. Nedrīkstu nodarboties ar žēlošanu. ? Kā, lai pārrauju!!???
Ak jel...

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.