May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Posted by [info]magnesia on 2013.05.02 at 01:10
Mana saulespuķe ir jau izdīgusi. Tā, kas podiņā. :) Jau vismaz 5 cm augstu. :)

Izrādās, F nemaz nebija jāpierunā - viņai tatātiere likās tīri jauka un bija ar mieru izmitināt uz vēl vienu nakti. :) par ko prieks, ka cilvēkam, kas nav iekš tās cauchsērfa būšanas iekšā (pat vēl vairāk) ļoti pat neuzitcas, ir pozitīva pirmā pieredze. Tomēr Elena izdomāja braukt uz Londonu cerībā dabūt vēl kādu interviju. Bez cerības, bet tomēr - mēģināts nav zuadēts. Tomēr vismaz par pagājušo interviju viņai ir jau atbilde. Negatīva, bet vismaz zināma.
Uzzināju jaunu saitu, kur piedāvā atsevišķas kategorijas darbus. Cerīgi. Vienīgi tie ir darbi UK. Bet nu redzēs. Meklēt vajadzētu sākt - apskatījām arī 1 otras CV.

Šodien nodemonstrēju savu pofigismu dažām "prominentām" personām darbā. :D Par to gan dabūšu negatīvu fīdbaku. Bet mani tas neuztrauc. :D Vismaz kādam būs prieks izrakstīt fīdbaku, citādi pēdējā laikā pamaz viņu.
Sarkasms laikam būs man liels sabiedrotais tuvākā nākotnē, kamēr būšu tur. :) Vajag kaut kā uzjautrināties uz tās kapsētu būšanas. Uz kapsētu ved menedžeru izvēlētais ceļš. Uz biznesa kapsētu. Ilgtermiņā. Paši sev bedri rok. Nē, nu būs gan arī pietiekoši cilvēku ar verga apziņu, iespējams, kas paliks uzticīgi tamai kompānijai, vai arī gana labās pozīcijās uzsmērējušies.
Lai viņiem veicas!

Ja sākumā man vēl bija doma uzdienēties, tad tagad, pirmkārt, redzot, kā izpildās viens, kas šobrīd mēģina uzdienēties - saprotu, ka es to nekad nedarīšu, otrkārt, man būtu sajūta kā vergturim. Negribu tādu sajūtu. Tas darbs nav man.

Aizgājām kopā ar Elenu uz pilsētu - nopirku kompostu un sēklas. :D Būs iemesls stādīt daudz tomātus. Labi, tos vēl kaut kā varbūt, bet nezinu, kur zirņus iestādīt - nav pārliecības, ka F gribēs zirņus dārzā. :D Tad jau redzēs. :D I nekas, iestādīšu zirņus citur, pietaupīšu citam dārzam, varbūt pat labāk tā.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.