May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Raibumi

Posted by [info]magnesia on 2012.02.02 at 18:18
Darbā ar kolēģi spriedām par mītiem...
1. ka Anglijā nevarot atrast darbu... Viņa uzreiz dabūja darbu, es arī ātri. Pat ar variantiem - vispirms gaļas cehā varēju dabūt šiftu, pēc tam puķu fabrikā, pēcāk PMP deva iespēju arī Bourn salātu fabrikā dabūt šiftu. Bet es apzinos, ka varbūt ne visiem tā ir. Varbūt ne visur ir tik labi. Tas arī tikai tad, ja neizslēdz fabrikas no sava "menu". Toties - tas bija klusajā periodā, tb - janvāris.
2. ka angliski nerunājošos darbā neņem. Darbā pilns ar tādiem, kuri angliski nerunā vai knapi. Bet cita kolēģe teica, ka viņas vecākus noraidīja aģentūra, jo nerunā angliski. Jo tur ir jāpilda testi angļu valodas pārbaudei. Varbūt arī - kā paveicas ar aģentūru ar balkus sēdošajiem testa laikā utt.

Itāliete. Šo vārdu dzirdu bieži. No viena babaja dabrā. Sska, ka es izskatos pēc itālietes un domā, ka es tam neticu :) pat pasauca portugālieti. :) Viņa arī saka to pašu - itāliete vai spāniete.
kaut kad sen mēģināju saskait'ti un pat pierakstīt (tikai kur), ar ko tik mani nav salīdzinājuši. Sanāca tā ap 10 tautības+personības.
Babajs prasīja, vai mana mamma nav paklejojusi ar kādu itāli :D Nē, nav. :D

Ačgārnības Anglijā. Turpinājums iz sērijas "angļiem viss ir otrādi"
1. laulības gredzeni kreisās rokas pirkstā. Bet tas varbūt nav tik ļoti, jo Amerikā arī esot tā un moš vēl kaut kur. Tāpat kā stūre kreisajā pusē.
2. pogas. Anglijā ražotai veļasmašīnai pogas aktivizē darbību tad, kad tās ir izspiestas uz āru (nevis iespiestas uz iekšu kā Latvijā).

kolēģe saka, ka esmu notievējusi... Laikam jau esmu, ja cilvēks, kurš mani ir redzējis ~3 nedēļas paguvis pēc sejas pateitk, ka esmu notievējusi. Pati to tā nejūtu, nu varbūt mazliet, jo resna jau nebiju, bet bija tomēr, kur ieķerties. "Istneībā jorprojām ir, kur. :D Bet bikiņ.

Ar trešdienu darbā ir sākušās maiņas, vismaz - it kā sākušās. Jo brīvdienas paliek iepriekšējā režīmā. 4 dienas nostrādā savā maiņā, pēc tam 3 dienas kā ekstra :D :D Vai varb'tu mazāk - kā ekstra. Maiņas būs no 7-19 nekā līdz šim no 8 līdz sazin cikiem.

Neesmu gan vēl paguvusi izbaudīt jauno darba laiku, jo noslimoju. jau otrdien ar temperatūru aizgāju uz dabru (nu tas tā - manā stilā :D ). Vakar jau no rīta atteicos strādāt. Ne velti - 39 grādi + viss pārējais, tb., klepus, iesnas un mazliet kakls. Visu dienu dzīvoju uz udens/tēja/piens/medus/citrons diētas dažādās iepriekšminēto produktu kombinācijās. Jo nekā cita arī nav. galva griezās pa riņķi, kosmiska sajūta. Šķita, ka atrodos kādā citā dimensijā. Ar tējas inhalāciju vismaz panācu, ka klepus sāka atkrēpoties.
Šodien jau cerīgāk, 37.4, saziepējos iet uz darbu, bet sms nesaņēmu :D Nezinu, vai tāpēc, ka nebija paredzēts, vai tāpēc, ka nolažojos ar sms aizsūtīšanu, ka nevarēšu strādāt šodien. Būs tā, kā jābūt.

Visas dienas, kopš slimoju, negribas ēst, neko citu arī neesmu uzņēmusi 2 dienu laikā kā tikai iepriekšminētos produktus. Nu jau gandrīz 3 dienas. Šodien uzvārīju auzu pārslu tumi, moš apetīte parādās, bet nekā, nevarēju pat 1 pīcku notiesāt (uz nāvi).
Izkāmēšu šitādā tempā. Taču pēc tam pieņemšos svarā divtik - tā lēš, ka pēc ilgām neēšanām pieņemas dubultā.

Man darbā paika palika - manis vārītie griķi un lēcas + svaigo dārzeņu salāti. Nez. vai būs vēl ēdami, ja pirmdien vārīti/taisīti. Bļin. Arī pirktai paikai termiņš beidzies. Un rīt arī netikšu turp, lai iznīcinātu. nebūs, ko ēst, kad atgriezīšos darbā. Bet riskēšu - moš paņemšu visu "vecināto" paiku, kas mājās līdzī un lasīšu kopā visu, kas šķitīs vēl ēdams :D Kaut gan varbūt tomēr uzvārīsu pa jaunam, vien jāatrod papildus trauciņi, kur salikt.

Sakarā ar jauno darba laiku parādījusies cerība ar lētāku tikšanu uz darbu. Kas gan vēl jāpārbauda un ir mazliet arī riskanta. Agrāk nebija iespējas, jo, ja beidz astoņos, tad autobusi vairs nekursē no turienes. Ja beidz 19, tad ir cerība. mazliet arī riskanti, ja notur minūtes ilgāk utt... :/

Darbā parādījās moments, ka kušināja - tb., sarunāties nedrīkst. Vienīgā reize, bet varbūt tik tāpēc, ka bija kaut kāda kontrole ieradusies. Iepriekšējā dienā ar kolēģi darba laikā, pat kamēr līnija iet (pat vairumā tad), uz "lēnākiem" pušķiem spēlējām spēles. Uz vārdu minēšanu, dzīvnieku minēšanu, ar jautrībām. :)

Tehniskas ķibeles dēļ nesanāca nomaksāt atlikušo summu par studiju kredītu janvārī. Par februāri studiju fonds vēl nedod ziņu. Šōdien būtu varējusi nomaksāt.

tuliņ tuliņ briestu nopirkt kompi. Noskatīju ebay-ā. par 333 pundiem, ja ņemu ar 2 gadu garantiju.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.