May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Viena forša nedēļas nogale

Posted by [info]magnesia on 2013.04.07 at 23:06
Tusiņš bija foršais! Nebiju domājusi, bet "kariņu" spēlēšana ar lāzeriem joprojām ir azartiska padarīsāna. Jā, jā, šaudījos ar lāzeriem. es. :D

Pēcāk tusiņš fast fudā un tad nagla pasākumam. It kā jau nekas, vienkārši aizgājām izdejoties. Jauns klubs manā UK kontā. :D Bijām tur, jo trāpījām uz dzērieniem par puscenu. Garšīgs zemeņu un aveņu sidrs. Nosaukumu neatceros, kaut kāds jokains, zviedrisks laikam. Šobrīd šis klubs ir manā TOPā. :D Ieraudzīju džekus ar nu TIK lielu, nu TIIIIK lielu glāzi, ka sāku blenzt virsū :D Tas izprovocēja vienu no viņiem sākt flirtu. :D Jautrība sākās.

Bet nepatika man šamais. No pirmā stāva ātri aizmukām augšā, jo mūzika nepatika - līdzīga kā Liquidā - monotons house - nu cik var gorīties vienās un tais pašās kustībās - tak apnīk. A citas kustības neprasās pie tādas. Prieks, ka pārējie ar bija domubiedri. A otrā stāvā mūzika 80to utml stilā. Nē, nu jancīgi, nostaļģiski veci gabali. Cotton Eye Joe, Queen, Macarena un viskaut kas cits. Varēja riktīgi izdejoties, izārdīties, izprikoloties. Juhū! Un publika arī interesanta, ko papētīt. Riktīgi jautri. Tur varēja redzēt, ka dažas vecmeitu ballītes, varbūt vēl arī vecpuišu. Seksīgas cietumnieces ar seksīgām policistēm, mūķieši (džeki par mūķenēm pārtērpušies) īsos talāros (vai kā viņus tur?), "prostitūtes", "Misenes" uc impozanti personāži.
Flirtētājs arī uzvilkās līdzi un uzvilka visus draugus. Mēģināja padarīt arī greizsidrdīgu, bet velti centās.
Vēl kāds cits man "odas" dziedāja. :) bet es eju uz klubu izdejoties, izārdīties, nemeklēju nevienu.

Pēcāk saņēmās dejot arī viens no mūsu bara - Džeimijs, kas nekad īsti nedejo un vispār ir kautrīgs, bet uzlūdza mani. Te sākās citas štelles, jo Taņa no mūsu bara ir ieķērusies viņā un iet visur, kur viņš, bet tas nav abpusēji. Tad nu uzmācās man ar jautājumiem, vai gribu, lai viņa paliek vai lai iet prom? Wtf? To pašu arī viņam jautāja. + vai man patīk Džeimijs utt.. Stāstīja, ka viņš esot jauks un foršs. Nu sasodīts, cilvēks nevar tikt pāri, jau gadiem... Bet jātiek, jo Džeimijam nav nekādas intereses par viņu. Greizsirdība neliks viņu mierā. Bet es nesēdēšu malā tikai tāpēc,ka kāds netiek tam pāri - turpinam ar Džeimiju ampelēties. :))))

Vēl bija trešā, sarkanā, zāle. Arī labi.

Bija sasodīti jautrs vakars, palikām pēdējie no mūsu bara (ja neskaita to, ka Taņa visu laiku grozījās par un ap visur, kur mēs - tuvāk/tālāk), izdejojāmies, izsmējāmies.

Šodien kaut kādas kāju muskuļu grupas ir "pārsteigtas" un liek man tagad izjust savu "pārsteigumu". Pēc hardcore slēpošanas tās laikam citas grupas, kas vairs nav "pārsteigtas".

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.