May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Vien' trak' dien'

Posted by [info]magnesia on 2012.01.17 at 09:29
Sākās ar to, ka pamodos no telefona /savādāka nekā modinātājs/ zvana... Hallo, where are you? Bļin!!! Plkst 7:25. U*^*$^*#& Pirms 10 minūtēm man bija jābūt pie Jark, lai dotos uz darbu. :) Ko nu!!? Bet Dankans pats pieteicās mani savākt un aizvest. Drīz būšot klāt. Metos vākties kopā! Labi, ka tā. :D Bet tai jābūt pēdējai reizei.

Darbs iesākās jauki, cita produkcija, bet zināma (citiem).
Pēcāk supervaizeri kaut ko baigi štuko un domā. Kā jāizskatās beigās pušķim, kas kuram jāliek kopā, cik puķes uttttt. Redzams, ka pirmais pasūtījums - protams tam IR jābūt visam pareizi utt. Ilgi... Stāvam un gaidam. Izrādās pēc grafika mums būtu jābeidz pklst pus19. Sāk iet produkcija. Nepietiek ar to, ka jau tā ir noskriešanās un katram licējam minimums trīs puķes jāsaliek kopā pareizā veidā (man 1 no tām ir vijīga, piņķerīga skara, kuru nevar atdalīt no pārējām), un jāpagūst uzlikt uz konveijera pareizā vietā un veidā un nenolaužot neko, un puķēm jābūt bez vecinājumiem utt. Neļķes ir trauslas. Pēc kāda laika Antons, kurš puķes musm piegādā uz galdiem ziņo, ka grafiku kavējam par 1,5 h. Nu tātad būs pilnas 12 h...

Ar to ķibeles tikai sākās. Pēc tam izrādījās, ka daļai produkcijas rozes ir par īsu - tātad par velti taisīts. Jājauc pušķi ārā un jātaisa par jaunu. Pēc tam vēl neļķes neesot gana labas, nevar atrast normālas. Pirmajam pasūtījumam jābūt spoži izpildītam, nedod Dievs, kaut kas... Pēc tam tomēr paziņo, ka tās neļķes derēs. Dīkstāvju pietika jau pirms tā.

Piedevām jau šiem pušķiem arī ātrumu nevar uzlikt lielu, lai puķes būtu kvalitatīvas. Bet neļķes visu laiku lūzt un rozes ķerās citās rozēs, cimdos un piedurknēs. Vienreiz no konveijera lentes ieķērās piedurkē un atvilkās līdz galdam. :D Jampadracis, īsāk sakot.
Skaidrs, ka netiksim prom pat pēc 12 h :D Pasūtījums arī milzīgs.

Pēc šī pasūtijuma izpildes, kas ir 19 ir vēl citi pasūtījumi, kur man lilijas jāpagūst notīrīt un salikt. Kad mums pat izdodas pabeigt šito, ir jau pāri 8. Bet mūs sūta palīgā citai līnijai, ko arī darām, lai ātrāk titku prom. Tie sākuši jau tīrīt, jau sapriecājamies, bet nekā - puķes vēl jātaisa :D pie tam mums neļauj palīdzēt - tās līnijas supervaizeris liek visiem iet prom... Kā tad palicēji??? Ja nu tur kāds no Jark busa un netiks mājās...

Nu šodien varētu arī izdvest skarbus vārdus, ļoti gribās pateikt, bet tomēr nespēju. Ja nu mazi bērni to lasa. :D
No kolēģiem dzirdēju skarbus vārdus. Mums sanāca 13 h. Pie tam - virsstundas netiek maksātas ar lielāku taksi... fabrikās.

Bet auksti šodien nebija - noskriešanās līdz sviedriem.

Sākums dienai ieper, vidus iekausta, beigas atsēdina.

Bet sms no Jark nesaņēmu. Laikam viņi nosprieda, ka man vajag atpūsties. :) Rīt desošu pa pilsētu darīšanās. Citi īsziņas saņēm traki vēlu.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.