May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Online

Posted by [info]magnesia on 2012.01.14 at 21:33
Šis vārds man ir ieguvis citu nozīmi no sērijas "put flowers on line". :)

Vispār brīžiem likās, ka neatrodos Anglijā, bet kaut kur LV pierobežā. :D Visapkārt letiņi un vēl leišu daudz. Poļu šeit pamaz. Vai nu tāpēc, ka šī kompānija speciāli negribēja poļus, vai nu aģentūra poļiem atstāj labākus darbus... Nez, vienalga.
Bet šodien valodas ziņā bija pārmaiņas - blakus holandisks portugālis stāvēja un tāds runātīgāks nekā jauniņais latvietis. Varēja mazliet pakavēt laiku vairāk, pie tam angliski. Sākumā biju blakus ar lietuvieti, tā arī forša. Vakar - latviete - kaut kā ne visai, izskatās skaudīga un vispār aizdomīga :D

Bet šodien toties starp vīriešiem :)))

Šodiena, kaut sestdiena, bija pagara priekš šitā bezbrīvdienu režīma - 11h. Acis līp ciet un neko nopietnu padomāt vairs nevar. Bet tā laikam būs katru dienu pēc fabrikas. nesaprotu, kā cilvēki nostrādā fabrikās gadiem... bet nu ir dažādi cilvēki. Ja nebūtu tādu, kas to var un varbūt pat grib, tad pasaule nevarētu eksistēt.

"Superīgais" supervaizeris arī aizmirsa noinformēt aģentūru, ka esam beiguši darbu, līdz ar ko pusstundu gaidam busu.
Šodien ārā auksts.

Es ceru, ka ir tā, kā saka, ka tikai sākumā sāp visas maliņas - mugura, pleci, kājas, spranda. Pēc tam pierod. Es nezinu. 5 dienas fabrikā vēl nav devušas rezultātu. Apnicis arī gorīties vienīgajai tur, pārējie visi mierīgi, tik es nemitīgi dīdos un ņemos, vingroju un lokos.

Kolēģe no Fresh cook-a teica, ka viņa neēd neko, ko ir pakojusi. Es tagad ar nezinu, vai es ļoti, ļoti priecātos redzot puķes ikdienā. Pēdējais uzdevums bija savādāks kā ierasti - jauktu pušķu taisīšana - smuks bija beigās. varbūt tomēr skatīšos arī ārpus darba uz puķēm. Kat gan to skaistumu visvairāk novērtēju, kad tās aug dabā.

Lielveikals jau ciet, paiku nepaguvu iepirkt. aizveda šoperīts mani uz babaju veikalu vismaz kaut ko iepirkt.

Kolēģe no Bostonas aģentūras (lietuviete) teica, ka viņiem visu laiku 7diena kā brīvdiena. Es vispār priecājos, ka 7dien strādāšu, jo tad prasīšu brīvdienu darbdienā, kas ir daudz, daudz labāk, jo tad varēšu i aiziet uz citu aģentūru darbu pameklēt, i uz banku, iz uz bibliotēku, i visur kur. 7dienā te neko nevar izdarīt, viss slēgts vai īsā darba laikā.

Vispār puķu fabrika ir vislabākā no visām sastaptajām fabrikām. Kolēģi ir ok, nesmird kā pie gaļas, nav tālu no mājām, lētāks ceļš, smaržīgi, var sarunāties ar kolēģiem (ir fabrikas, kur aizliedz), nekliedz neviens uz tevi, var ēst bez problēmām riekstus, šokolādes, var ataudzēt nagus garākus un varbūt vēl kāds labums, ko uz sitienu neatceros.

A kolēģis pastāstīja, ka netālu kaut kur esot mākslīgais kalns, kur ar slēpēm tāpat kā pa sniegu varot laist. Esot vasarā tur slēpojuši. Interesanti - varētu kaut vai šo pamēģināt, varbūt tur var pat džemperīti?! :D jo nezinu, kā es braukšu slēpot, ja man nav pat nekā slēpošanai līdzi. Var jau arī džinsās un ielas mētelītī. :))

Vēl pati reklāmu redzēju pa TV, ka esot mākslīgais vilnis kaut kur Anglijā - varētu laist sērfot. :))

Kaut pie šī režīma neko negribas darīt - atgulēt un darīt neko. Vienkārši nav spēka.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.