May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Cerības un ilgas...

Posted by [info]magnesia on 2012.12.10 at 03:15
Kā paredzēju - šosestdien pusmaiņā vairāk kā puse uz darbu sasaukto tika atlaisti mājā. Rezultātā - pusdienu pārtraukums pēc 2 minūtēm, bet man acis āudās neizpratnē - kur visi? Kāpēc neviens neiet breikā? Noliktava sirreāli tukša.

Ņemot vērā... ka pagājušajā sestdienā darba bija līdz acīm, šajā sestdienā visu faktiski arī pabeidzām līdz ar maiņa beigām (sortēšanā), tad jāsecina, ka nākamajā sestdienā darba nebūs vispār. Tas vieš cerības, ka varēs neiet uz darbu. Pavisam ļoti, neizsakāmi spēcīgi ceru, ka 22ajā noteikti nebūs jāstrādā... Šis muļķa mierinājums noteikti nomirs pēdējais.

Tomēr ir viens "bet" - paredzams, ka sāks visus pīķa jauniņos laist vaļā un tad palicējiem, iespējam, būs jāstrādā. Vai arī - cits scenārijs, kas arī realitāte - outboundam pīķis beigsies līdz ar Ziemīšiem un mūs var izsaukt uz darbu kaut vai tāpēc, lai atbalstītu outboundu.
Tomēr ceru, ka tas nenotiks. Vai arī vismaz darīs tā kā vienreiz aģentūra darīja - aptaujāja strādāt gribētājus un negribētājus un attiecīgi rīkojās.

Eh...

Vakar kaimiņi bija sajutušies vianīgi - lika man izvēlēties kūkas no viņu galda kā kompensāciju par viņu trokšņošanu pirms manas 6tās darbdiena. Nē, nu es jau neko pat netiku minējusi, norādījusi. Ir bijis trakāk. Bet paldies anyway. :)

Vakar izbraucu cauri svētdienniekam. Un nopirku velo. Neprasiet, kāpēc. :D Neprasiet, ko ar to daŗišu. :D Īpaši tāpēc, ka tas ir riktīgi vīrišķīgs agregāts un sēdeklis man par augstu, kaut gan šķiet, atrodas zemākajā pozīcijā.
Vecs agregāts, ar vecā tipa, centrvelces bremzēm, viss strādā, brauc zolīdi, varbūt prasās kaut kur eļļu piešpricēt, bet uztjūnēts ar aksesuāriem - arhaisks lukturis, moderns aizmugurē, pudeļu turētājs, dubļu sargi, bagāžnieks un vēl kaut kāda dīvaina detaļa pie aizmugurējā rata ass - pārdevējs arī nezināja, kas tas tāds ir - no sākta gala esot.
Ar piegādi, jo palūdzu - 2 baikus ar smagu iepirkumu tarbu būtu pagrūti aizstumt. Nogurums arī. Turklāt pa ceļam vajadzēja vēl šo to sagādāt. nu jā...

...Ziemas zābakus... nodirnēju ilgi, bet sagaidīju Primarku atveramies. Un konstatēju to, ko jau LV sāku konstatēt - ka NORMĀLU ziemas zābaku izvēle ir galīgi garām. Jeb vienkārī NAV tādas. Ja tiek līdz apavu nodaļai, tad ko mēs tur redzam - gumijas zābaki, ugīši (kuri vienīgie varētu atbilst manām prasībām uz siltumu, bet tas arī vienīgais faktors, kas tiem atbilst), kaut kādi gari nekam nederīgi, kurus ziemas zābaku kategorijā pat ierindot nevaru, daži, kuriem it kā ir neliela villa, bet šausmīgi neērti, tā it kā nīlzirga pēdai domāti, tad vēl GO GO dejotāju sapnis un viss. Ak, un jā - tie pēdējie arī nav ziemas zābaki nemaz. Nav pirmā reize, kad konstatēju, ka krimināli nav, no kā izvēlēties.

Nu labi, Anglijā ta vēl tā, bet LV ar mūsu kārtīgām ziemām... tas der tikai un vienīgi, ja džuse ikdienā no durvīm līdz durvīm pārvietojas ar auto. Lielam staigātājam tas ir galīgi garām. Jā, es esmu prasīga pret atsevišķiem priekšmetiem - krūšturiem, zābakiem un varbūt vēl kaut ko. Man patīk, kad kājas jūtas komfortabli ziemā, ir siltas, izskatās smuki, praktiski un neizšķīst pēc mēneša.
Tas atgādina to, ka siltāku zemju klimatam domātas auto riepas tirgo LV kā derīgas LV klimata apstākļiem.

Beigu beigās nopirku ugijus - ja nebūs slapjš, tad vismaz silti būs.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.