May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Mana pirmā nakts.

Posted by [info]magnesia on 2012.10.23 at 21:14
Piemetās nelabums un atlaida tikai breikā pēc 5 stundām. Sākumā likās, ka organisms protestē pret jauno režīmu. :D Bet pēc tam izdomāju, ka kaut ko nelabu būšu apēdusi. Tā, kā ieēst varēju tikai ābolu, salātus un pēcāk vēl cepumu, tad vārītos dārzeņus izmetu kā potenciālo nelabuma izraisītāju. Laikam par ilgu nostāvējušies. Jau sen konstatēju, ka, ja UK produktam termiņš beidzies, tad viņš tiešām ir beidzies. Jo šeit produktus, kuriem beidzies termiņš, ved atpakaļ uz fabriku, kur to pārpako ar jaunu derīguma termiņu un laiž atkal pa veikaliem. Vai pa tiem pašiem - nezinu. Un tad man laikam mūžīgi sanācis dabūt pārpakotu produkciju. Latvijā vēl produktu var ilgi lietot. Atkarīgs gan no produkta.

Nodaļā bijām tiaki divatā ar 1 angļu džeku un nebija iedots neviens, kas nodarbotos ar paletizēšanu. A mums nav iedoti rīki šim nolūkam (opcijas skanerī), jo Līds bija iedomājies, ka nakts maiņā būs 1 džeks, kas ar to parasti nodarbojas. A nav. Sākotnējais plāns vienkārši krāmēt paletes, kru tik var iebāzt, bet pēcāk cits līds tomēr savādāk domāja. Uzprasījos, jka mums vajag tos rīkus un pie reizes arī problēmu risināšanas rīkus, ja esam nodaļā tik 2 vien. Tā es tiku pie problem solve rīkiem!!! Nezinu vēl, vai tie noderētu arī stovēšanā, bet vismaz sortēšanā palīdz.

Izturēt izturēju pirmo nakti, bet kļūdas var pieļaut vairāk, kaut ko miegainībā biju ne tur sasortējusi. Labi, ka rīki bija - sakārtoju. Kaut gan apmācījāmies un ņēmāmies ar paletizēšanu, tomēr arī % sasniedzām. Vienīgi daudz paletes palika nesortētas. Bet, ko var gribēt, ja mēs 2 vien un paletizēšanai vajag 2 cilvēkus.

Sviests ar ēdnīcu. Strādāt viņa strādāja, bet nekādas no tā jēgas. Kafiju joprojām var dabūt tikai automātos. Un, ja vakara maiņā tika piedāvāti silti normāli otrie ēdieni, tad naktī šie piedāvā tikai tizlās angļu brokastis. Nu piedodiet, angļu brokastu cienītāji, bet es bekonu neēdu arī gaļas ēšanas laikā, neba arī spētu paēst pilmvērtīgi. Ja maize+ola+bekons+pupiņas ir viss, ko viņi var piedāvāt nakts maiņā, tad es ar ēdnīcu nerēķināšos.


Un svētdienas tirgū dabūju peli. Ar vadu gan, bet to uzreiz izdevās pieštellēt, noinstalējās visi draiveri automātiski. Iepriekšejā bija ar vecā tipa štekeri un dators viņu nesaprata.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.