May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

I am back

Posted by [info]magnesia on 2012.09.29 at 12:13
Šoreiz bija pagrūti lidot prom no LV... Smagāk kā decembrī. Varbūt tāpēc, ka draugi prasīja, lai palieku, varbūt tāpēc, ka šoreiz zināju, kas mani te sagaida.
Ļotenē nāca miegs, bet pagulēt nevarēju. Nez kāpēc. Kuat gan, iespējams, pagulēju, jo 1,5 stundas pagāja visai ātri, pēdējā bija uz gaidām...

Istabā bardaks pamatīgs, jo mans čemodāns bija glabātuve, bet ceļojuma dēļ nācās visu izmest no tā. :D

Dators arī ir paceļojis pa šo laiku, ir dabūts beidzot uz servisu. Jāsaka, ka firma, kurai tika uzticēts to salabot, to izdarīja labi un ar labu servisu. To es nevarētu teikt par squaretrade warranty. Bet tā ir man apieredze. Citiem varbūt veiksmīgāk. Labs, kas labi beidzas.

Faili visi ir vietās, programmas arī. Uztaisīts repair disks manam Logam. Esets ir legalizēts, bet Eseta rescue disku kaut kā neļāva uztaisīt. Varbūt vēl kaut kad pačakarēšos. Sistēma visa noskanēta, reģistra dati nofiksēti, restore pointi un citas lietas izkoriģētas.

Ak, jā, telefonu dabūju Nokia N82. Protams, vecs un lietots, izgājis caur daudzām rokām. Stikliņš krīt nost. :D Bet tika salabots. Sursurs var pastāstīt, KĀ. :D Baterija švaka, jāsaka pat, sūdīga un dažas lietas ir dīvainas. Nodzēšanas taustiņš atrodas tur, kur iepriekšējam un vispār citiem telefoniem sarkanā klausule. Tā rezultātā jau paguvu nejauši izdzēst īsziņas. Bet nu jau esmu pieradusi. Ieliku jaunāko bekapu, ko atradu un jācer, ka izdosies kaut kad izurbties caur settingiem, jo šis tāds dīvains... Šur tur līdzīgs manam nokrešotajam, bet elementārās lietas neatrdoas tur, kur tām jābūt, vispār neatrodas.

Darbā dažas izmaiņas, dažas sejas parādījušās jaunas, dažas pazudušas. Sliktā ziņa, ko vakar dabūju nejauši dzirdēt... Ka uz peak time kā stow leads būs 1 harpija, kas uzvedas kā Hitlers. Dzīves tur nebūs, jo viņa domā, ka ir cirka dresūras galvenais menedžeris. Ir tikai viens "bet". Mēs neesam dzīvnieki.
Vienbrīd, kad viņa dabūja vietu dokā, nopriecājos, ka nu viņa būs prom no stowa, bet pāragri sapriecājos. Latviete starp citu.

Bet "rietumu frontē" jeb mājās pa lielam bez izmaiņām - Antra joprojām ir izmesta no Freshkuka, šobrīd piestrādā šokolādēs, Uģis joprojām pie kartupeļiem, Antras mamma ar tepat, Sauļa dators ir salabots, vienīgā lielā izmaiņa - Sauļis šodien Audi iegādājies. Un nošokējis Antru kārtējo reizi. Viņam izdodas. :) Bet viņš ir pozitīvais tēls. :)
Aa, nu vienīgi tas, ka šeit ir iestājusies ziemas sezona (vispār jau LV arī - istabā bija riktīgi auksts) un māju sākuši apkurināt, bet manā istabā radiators nesilda, vajag atgaisot, bet nevienam nav atslēgas. Būs jāpalūdz Polam, viņam droši vien, ka ir.

Polam pa lielam ar viss ok, ja neskaita dažas atsevišķas lietas. Dators niķojās, bet sataisīja, dēls joprojām spītīgs, bet izdomājis ne no šā, ne no tā tomēr atteikties no datoršaha atkarības un celties ne vēlāk kā 11. Kaut kāda pozitīvā muša iekodusi. Pārējiem bērniem viss ok un bez izmaiņām. Pats tagad aizbrauca uz Velsu atkal, pie zobārsta.

Šodien jāaiziet nopirkt kaut kādas bikses darbam, izdomāju, ka negribu turienē savas džīnas nonēsāt.

Nezina kāds, vai nav kāda iespēja, ka info vai atskaite, vai vienkārši ziņa tiek nosūtīta uz e-pastu, piemēram, kad es pievienoju jaunu postu? Draugi sūdzējās, nē, nu labi, teica, ka viņi gribētu lasīt, kas notiek manā cibā, bet vajag atgādinājumu par to.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.