May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Cepiens

Posted by [info]magnesia on 2012.05.17 at 12:20
12.05.12.
Gan Pols, gan Krists laboja priekšējās bremzes manam vellapēdam un beigu beigās arī pati skrūvēju tur un šur, bet tās tomēr joprojām nav riktīgas... Galvenā problēma ir tā, ka atlaižot bremzes, tās neatlec vaļā, bet piespiežas stīpai, arī kloķis iestrēgst. Tagad tās arī noregulētas ļoti vājas – nevis bremzēju, bet lēnām samazinu āttrumu – faktiski dzīvojos tikai ar aizmugurējām, lai nebūtu jāspiež vaļā priekšējās. Ar tādām nevaru braukt pa ļaužu pilnām ielām, īpaši, pa gājēju ielu. Man ir jāspēj strauji apstāties. Neesmu gatava tiesu darbiem...
UPD. Trešdien auto no piebraucamā ceļa izgrieza dažus metrus man priekšā un apstājas. Kur dēties man nav, bremzēju. Pietrūka burtiski pāris cm, lai izsmērētos pa auto sāniem.
Krists saka, ka jānoņem tās bremzes nost un jāskatās, kas tur nav tā, bet es tak nezinu, kā kam ir jābūt...

Sāku just naidu pret dzērājiem... Besis

Kaut kad būs jāizjauc un jāsakontaktē ar Kristu caur skype – būs skype velo remontdarbnīca. :D

Bet tas tikai tad, kad būs internets, jo, redziet, Ingus kārtējo reizi nav samaksājis (jau 3 x, kopš es esmu šeit)... Jau otro nedēļu esmu bez komunikācijas.
Iespējamais iemesls – tā pati nelaimīgā dzimene.
Citādi jau vāretu iztikt – ir daudzas darāmas lietas, bet pazuda galīgi nelaikā... Kad vajadzēja paštukot, ko kopistiski ar Kristu sadarīt svētdienā. Ja brauc kaut kur uz aktivitātēm, tad tomēr bez plānošanas īsti iztikt nevar, jo svētdienā transports švaki kursē. Nebija īsti laika un daudz iespēju meklēt un pētīt.

Beigu beigās bija tāds besis, ka neko negribējās, goda vārds! Iedzīvojos neomā. :((((
Bet gribējās kaut ko kopīgi ar Kristu sadarīt.

Sirds alka kādu nebūt aktivitāšu, bet sanāca, kā sanāca...

Bet par internetu mana rīcība būs gaužām vienkārša. Pat, ja šo piektdien nets parādīsies, nākamo maksājumu viņam neredzēt kā savu ānusu. Redzēs, ko tad daži teiks... Pats Ingus pa tieši man neko neteiks, baidās vai kā... Caur Santu varētu izpausties kaut kas.
Cepos dēļ tā ka Ingus nav apzinīgs, viņam neuztrauc, ka ir 10 tk parādā kādai radiniecei, var ielaist vēl kaudzi citu parādu un pat neodmā tos atdot. Piedevām tā viņa diršana (pardon mai frenč), kad uzprasa, kad samaksās...

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.