May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Gara pastaiga

Posted by [info]magnesia on 2012.01.02 at 18:57
Ak, ja, pirmirsu pastastit par atlidosanu ka tadu. Biju iespringusi par rokas bagazu Ryanairam, ipashi pec bridinajuma vestulem, ka uz Zsv laiku strikti kontrolees. Tapec lidosta iznemu ara visu, ko vareju, lai dabutu svaru lidz 10 kg. Izmeri +/- atbilst. Rezultataa chemodans netika sverts vispar un ari merits netika.

Un vel - patika dekoracijas JG sagaidishanas pasakuma. Smuki virds galvam peerliites un kad prozjektori tiek kustinaati turpu-shurpu, izskatas ka rasas peerliites zirneklju tiiklos.


Esmu atpakalj no pastaigas. Nolemu cepuri nevilkt, jo saulains. Ara bija auksts vejs, cauri push, un shis lemums atmaksajas ar nosalushu pakausi, bet tas nekas.
Uzprasijos, lai Elita iedod savu fochiku, vismaz kadas bildes sakariigak vares uztaisiit.

Iesakumaa aizgajam uz Maķīti (McDonalds) Elitu pabarot. Pats centrs, divstaviigs, lauzju pilns! Dabuju, zinat, ka Anglijaa var dabut pabalstus, ja esi alkoholikjis, narkomans vai resns. :)

Patiesibaa tas bija shopings. Trijata ar Elitas draudzenes meitu Saivu ejam iepirkties. Elita grib sarkanu meteli. Izstaigati visi centra veikali, krustu shkersu.
Vispar man netiik iipashi iepirkshanas tures, nogurdina un prieka nav parak, ja ilgi sanak. Latvija biezji skatos uz aci, ja cena ir loti zema - ja patik un uz aci der, njemu, lai nebutu janjemaas ar meerishanu.

Konstateju, ka vispar nav tik slikti, var atrast ko interesantu no apgjerba un shobrid ir boxing days jeb pecsvetku atlaides (lidz pat 70%), tomer uz apgjerbu negribas iespringt. Atradu kalnaa kapshanas zaabiishus, botas tomeer likaas par daargu. Nopirku rudens zabacinjus par 12 marcinjam.
Kadas 3 h tika pavaditas ieperkoties.

Tad Saiva un Elita iemineejas, ka abaam gribas zupu. Anglijaa kafejniicas zupas netaisa, bet Saiva zina leishu restoraanu. Shim nolukam tika sazvaniits arii Saivas draugs Edgars. Kadu gabalinju nostak atrodas, tapec braucam ar taxi, jo vinjas ir nostaigajushaas, ka negrib kajam. Nebija dargi, 5 marcinjas par braucienu.
Vinjas pasutija zupu, es salatus, Edgars cukgalas fileju. Zupas atnaca atri, bet parejais lika pagaidit. Es neesmu kashkjiigs klients, ari shoreiz pedejaa saaku vispar piemineet ilgo gaidiishanu, bet Edgars bija riktigi izbesiijies, Saiva arii. Bija arii par ko. Dazji, kas atnaca pec mums, aizgaja pirms mums. Saiva ar Edgaru bija stradajushi UK restoraanos un tur nedod Dievs parstaasi smaidit, nedod Dievs kaut ko ne taa, ja kads galdinsh tik ilgi gaidija, tad tika izsaukts pats galvenais un vispar - skandaals uz karstaam peedaam pat, ja shkjiivi nenoliec tieshi tur, kur klients grib, ja sulu neielej tik minuutees, cikaas klients grib utml. Mani salati ar fetas sieru gatavojaas gandriiz stundu, Edgara fileja vairak ka stundu. Bet porcijas ir labas. Izbadeejies shurp nakt tomer nevar. Pavaru it ka daudz, bet apkalposhanaa - neviena smaida, pat tad, kad gribejam iet uz 2. stavu, diezgan pucigi pateica, ka tur pilns u.c. Salidzinat pati vareshu, kad bushu bijusi Uk restoraanaa.
Bet iekartojums man tiri patik, atbilstoshi laikam noformeets.


Man jacenshas max atri pierast pie achgaarnaas satiksmes, jo pat Modri, kas te dzivojas jau sen, gandriz sabrauca aizvakar, jo paskatijas vispirms uz nepareizo pusi, taisni kada auto prieksha. Bet izvertas veiksmigi. Es jau LV pieradusi laipot ielai pari ta sameraa veikli, uz nepareizo pusi tik uzmetot ashu skatu, lidz pus ielai utt.

Re kur mazliet bilzjuki, ko shodien uztaisiju. Nasing speshal, ta tik - 1 bilde ar sveetku dekoracijaam no JG, berni, radi, dazjas istabas, maja, iela/s, taxi, restorans, centrs.
http://failiem.lv/u/fppdzte

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.