May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Celjsh uz Horvatiju caur Veneciju

Posted by [info]magnesia on 2013.09.06 at 13:03
29.08.
Saku stopet jau Dogana - atradu sakarigu vietu un ne parak ilgi, kad dabuju liftu. Isu gan - tik lidz banim. Vieta nebija forsa, ilgi neviens neko neliekas daudz zinis par mani. Nezinu, ick ilgu laiku tur staveju, bet izdomaju, ka labak ir kusteties un devos gar soseju kajam uz otru sosejas pusi, otrpus banim aridzan. Tur jau ir Rimini nomale, ielu mudzjeklis un isti neredzu labu vietu, kur stopet.

Visapkart pilns ar logu tiritajiem - tas te ir TOPaa.

Kaut kada stavvieta, masinu nedaudz, bet redzu 1 autovedeju, kas krauj pedejo auto nost - uzprasu vinjam. Vins lidz Ravennai. Nu labi, piesakos par kompanjonu lidz turienei - vismaz kustesanas - pameginas stopet pa mazakiem celiem.

Pie Ravennas apvedcela meklejam sakarigu benzintanku. Viens bija pamazs, bez restorana vtml. Lai iet nakamais. Paliels, bet uz to bridi gan izskatijas, ka pamaz auto. Nu nav zinams, vai dabus nakamo, pirms vinam janogriezas. Pameginas.

Un seit es iestregu. Stuck in bloody nowhere. Restorans ta bija, bet auto izcili maz un daudzi no tiem, kas iebrauc, ta ari izbrauc neapstajoties, jo benzintanks ka tads slegts, strada tikai kafeterija. Stundaa varbut kadus 3 soferus var aptajat.
Saplapaju ar kafeterijas pardeveju (vai ipashnieci). Vina beigusi darbu, gaida, bet ari nekur talu nebrauc, tomer parunaju - vai nevar mani aizvest uz kadu benzintanku, kur vairak auto. Nu var it ka.

Tikam aptaujaju vel visus soferus, kas iebrauc (dazs solida paskata italis vispar max atturigi). Piebrauc vairakas fures, bet visas kaut kur ne tur. Vienigi 1 (laikam italis) brauc kaut kur pie Bolonjas (nu vismaz varbut tiksu uz baani). Es saku, ka tas butu vismaz labak utt. Vins angliski ne ipasi, bet nu labi... Kad iznacis no cafe un iesedies ieksa, prasu par brauksanu - vins kaut ko laikam italiski kaut ko murgo nesaprotami. Tad beidzot vins parada zimju valoda, ka seksu grib (italiski sekss ir sesso, izradas). Labi, ka vismaz skaidri un gaisi pirms iekapshanas.

Ta rumaniete pardeveja, ar ko saplapaju, ienist vietejos no ta regiona - esot loti nejauki, nelaipni, neatsaucigi, nedraudzigi. Seit es izjutu, ko nozime "italji stopetajus nenem". 6 h pagajushas kopsh saku stopet un ar 2 auto esmu tikusi tikai ~70 km.

Kad rumanietei jau gjimene atbrauca savakt vinu (2 loti druadzigas meitenes un pavecaks italju virietis), ieraudziju ceribu. Chehu fuure. Un ja - brauc gandriz lidz Padovai. Super!!! Un izskatijas ari sakarigs, turklat, nenogribejies.

Izlaida mani kaut kur pie Chioggia. Var jau meginat pa to zemes streli kaut ka tikt lidz Venecijai kajam, bet ej, nu sazin. Meginaju stopet un ne parak ilgi, kad nostopeju kadu pavecaku itali, kurs man teica Labas dienas, jo reiz lidzigi saticis 2 lietuvietes. :) Celotajs esot pats. Izskatas pec siciliesha savaa balta huute.
Aizveda mani lidz pashai Venecijai un piedavaja naktsmajas (30 km no Vemecijas) un ekskursiju pa PAdovu. Panemu vizitkarti (vinam ir B§B) un devos pa Venecijas ielam.

Kopa 9 h 4 soferi 217 km.

Nu laikam vajadzeja kontrastu Italijaa.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.