May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Best hitch-hiking ever!! UPD

Posted by [info]magnesia on 2013.08.25 at 12:18
Nokapusas leja (ta ap plkst pus9), dodamies uz staciju ta nocekot visadam gadijumam, vai nav kads vilciens aizkeries. Bet, protams, ka ne.

Stumjamies ielas virziena un E saubas par stopesanu pilseta es izgaisinu, jo ir pavels, neliela pilseta (ja vispar pilseta), turklat pisletaa ir apgaismojums situacija, kad mums nav pat atstarotaju, un opciju nav daudz. Pacelu ikshkji pedeja bridi jau pirmai garambraucosai auto. Neliels golfveidigais. Tomer pabrauc garam. Nakamais auto ar 2 jauniesiem. Nebrauc vajadziga virziena, bet grib iepazities ar meitenem. ;D NEsanaks. Par jaunu. :D Ejam talak - tur stavvieta. Redzu tur piestajis kads neliels golfveidigais atkal (liekas, ka redzets, bet neesmu drosa). Saku E (par cik vina kaut cik italiski), ka japajauta, vai vins nrbrauc kaut kur musu virziena. E kautrigi noskanota, ka ko tad nu mes ta...?! Nu labi, uzrunaju vechuku angliski, nosaucot derigas pilsetas. Vins ne tik talu, tomer labu gabalu uz prieksu pa celam. Aiziet!! Tikmer dzirdam, ka otra puse stavvietaa kads italis skali kaut ko nosaka italiski. Nesapratam abas, par ko velak runajam - varbut apsveikumi vechukam vai "kur jus kapjat, dullas!?" !?? Nezinaam.

Izradas jaukais vechuks bija tas pats "neliels golfveidigais", kurs pabrauca garam, bet nesapratis, ko mes isti gribam, apstajas pagaidit, lai noskaidrotu. Vinu samulsinaja ta stopesana pilseta. Bet ir stopetaji, kas pa pilsetam ari stope.

Izkapjam ara (lai mus izsedinatu, vins apbrauca ap roundaboutu 360 gradus un apstajas "kabatinjaa", lai mus izsedinatu. Sii manevra fakts padarija ipasi divainu situaciju ar to, ka ieraudzijam vel 1 auto, dzjipu, kurs apstajies "kabatinjaa", atveris logu un aziatiska izskata sieviete mus uzruna... /abam doma, ka grib celju jautat?/ Bet si jauta, uz kurieni braucam un saka, ka vini uz Borgomanero. Nu forsi! Satriecosi!

Italis un filipiniete. Sapratam, ka vins laikam bija tas blavejs stavlaukuma un tad sekojushi nelielajam golfveidigajam. nezinu, kapec. Italis dikti runigs. dazus vardus angliski zina - visus ari izmanto. Tas nekas, ka mamma vinam bija anglu valodas skolotaja. :) Visu laiku kaunina savu kundzi, ka vina netulko angliski - vina esot ta, kam jazina anglu valoda - a vina neko nesaprotot. :D Nu tas viss ta ar humoru, bet nepartraukti. :D Paraleli jokodams italju stila par visu ko. E tik smejas. Kaut ka tikai ar oro piegajienu vinam aizaja, ka E saprot italiski. :) Ovacijas neizpalika.

Aizveda lidz Borgomanero stacijai (tikam E aizsutija sms svaai prieksniecei (kura solijas atbraukt preti uz staciju), vai nevar atbraukt uz talaku staciju preti (Borgomanero)) un prasa, ko mes talak. Sakam, ka gaidam atbildi no prieksnieces. Italis pazino, ka vins ir dzentlmenis un aizvedis mus uz Suno! Aizveda mus lidz ciemam un atlika tik pusstundu ar kajam lidz stallim aizstaigat.

Unthinkable!

Radas sajuta, ka visi ta vien gaidija, lai varetu mus aizvest majas. :D Patikami.

Kad chapojam majas ar kajam, no cita zemes & mezja celja izbrauca kads auto izbrauca un nepagriezas pilsetas virziena, bet apstajas pie mums. Par cik es italiski ne bumbum, tad E runaja. Viens izkapa ara un tas izradijas policists. Vini vienkarsi jautaja, ko mes tik velu staigajam, kur ejam, vai viss ok. Dokumentus neprasija (loti labi, jo nebiju panemusi lidzi).

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.