May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Paversieni Nr 2

Posted by [info]magnesia on 2013.08.12 at 11:12
Nu ta... gimene ir prom (izradas vinja mamma un masa vinju apciemo 2-3 x gada), bet par cik velu izbraucam, tad nolemu, ka uz nakamo spotu Shveicee nepaguushu, ljavos pierunaties parnakshnjot pie DOminika.

Un vinjsh mani megjina pierunat visu laiku palikt pie vinja ilgak. Mans mugurkauls snauzj. :DDDD Bet nu forshi te, ta chilliigi. D ari tads easy going, extremely nice guy. Piedava shodien aizlaist vel Lionu apskatit. Ta es toch nekur neizkusteshuno Fr. VInjsh laikam "noorganizeja" veelo izbraukshanu ar. :D Sanak tads ka couchsurfings bez virtualas starpniecibas.

Nee, nee, viss ir pa gludo - ne smakas no uzmakshanas - pat neskatoties uz to, ka sieva ar delu ir Vacija pie gjimenes.

Naca ideja (par velu - ka jau biezji ar idejam), ka butu forshi bruakt celjojuma vismaz ar daudz pastkartem no savas valsts, ko gadijuma, ja kas, tad uzdavinat. Gribejas vinjam atstat par pieminju kaut ko no LV ar sirsnigu paldies. Tad nu izmantoju adventureride bukletu, uz kura uzrakstiju veltijumu (3 valodas).
Ari Emanuelam (D draugam, pie kura iebraucam ari atpakaljcelja no manis veshanas uz Zjenevu (ja, ja, D pat ir gatavs mani uz Zjenevu vest (speciali pa kalnu celjiem, kur skaistak)), Emanuels dzivo pilnigi nost no apdzivotas vietas, kalnos, mezjos) uzdavinaju bukletu, par cik vinjsh ari ar zirgiem njemas. Prieks, ka D vismaz angliski kaut cik runa.

Tagad varu pateikt "paldies"/"liels paldies" 11 valodas. :D Pardon - 12. LV, EN, De, Ru, Se, Dk, Esp, It, Fr, Nl, Pl un alzjiriski (vieniga val, kuraa tikai "paldies", bez "liels"

Ko rakstit ir daudz... vajadzzes laikam dienu, lai sarakstitu. :D Vel jauzraksta atsauksme BE hostam.
Par cik Taize internets nebija pieejams, tad piezimeju spilgtakos momentus, pardomas, noverojumus telefona ka atgadinajumus. Mana piezimju gramatinja. Tas driz bus laikam pilns :D

Atminjas karte fochika ar bij pilna. NO Taize 3 dienam :D Beidzot vareju iztukshot, tachu konstateju, ka "lielgabarita" atminjas SD karte fochuka netiek at[pa]ziita. Bet, ka materialu glabatajs der, cik nu izdevas parbaudit. Jo memory stiks ari ir pilns bez ~100 mb.

Shausmas!!! jau 12. augusts... NEizskatas, ka izdosies beigt celjojumu augusta. :D

Pagaidam...

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.