May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Posted by [info]magnesia on 2013.08.06 at 21:06
Nu já... Ir te pabaudíts víns, un arí dazjádu garshu dzjenévieshi - táds ká likieris - belgju.

Telefonu Utrehtá atkal gandriz pazaudeju, jo nemaniju, ka izkrita (parasti pamanu) parká. Labi, ka bija vél tur, kur izkrita.
Kaut ka pogas pagaidam neatrodas, ko pieshút. Ideja ir, bet pogu nav. Gumija ari ir. Vai arí vinjs jaieterpj kada gumijotá apvalká, lai nav tik slidens un viegls - lai sajút. Vispár tad arí mazák ciestu no triecieniem. vai ir kádam Nokia C5 apvalks? Tádá ziná dambfons tomér labs - smags klucis manéjais. Vismaz jút, ja izkrít. :D Un ir gumijotá apvalká. :)
Vakar bija forsha naksníga pastaiga pa Gentu, uzzináju vél sho to jaunu, toties uzcepás nejauks paliekoshs plankums uz rokas... Neko nevar darít, ellja ir ellja. Mulkjigi, bet jasadzivo. Varbut jauzcep lidzigs uz otras rokas, lai vismaz simetrija...

Shodien relax citá parká, ar "Mezjakakja" elementiem. Sheit diezgan populari vizinát radiovadámás átrumlaivas pa ezeru - ash sacensíbas laikam bija. :)

Bet atminjá laikam paliks stásts par to, ka Gentá dzimis káds imperators (laikam Çárlzs kaut káds tur) un tad nu 'sís pilsétinjas iedzívotáji domája, ka var nemaksát nodokljus. Imperators ar to nebija mierá, tápéc lika iedzívotájiem staigát apkárt pilsétai ar strikiem ap kaklu un arí pakára. Kuat kur jau redzéju ká suveníru - kakla cilpu (bez kakla).

Shodien M man pat májas atslégu atstája.

Sparígi mekléju cs.

Bet Gentá ietrápíjos tíri zímígi un tíri nejaushi. :)) Tas forshi. Pat neko nezináju un negaidíju no shís pilsétas.

Shodien karsti nebija, pat vési palika, jaku prasíjás. Rít sola lietu. Taisni, kad man jástopé tálák... Eh... M iesaka stopét cauri Luksemburgai. It ká jau já - vairák auto - ari tie, kas laizj tranzítá, iespéjams.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.