May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Gent/ Ghent/ Gante/ Gand

Posted by [info]magnesia on 2013.08.06 at 06:55
Hosts ir jauks, simpátisks belgjis. Bet nav maná gaumé. :) Ja nu káds padomá ne to. Hosts savulaik piedalijies stopesanas sacensibas.

Nakshnjoju jauká mansardá, vecáká déla gultá. No ríta nebija jáce’las agri, atstája mus abus sérferus gulam, jo durvis var aiztaisít bez atslégas.

Cik nu izguléjos, jo kaiminji kaut ko urba dikti agri no ríta.
Bet izkasíjos un pienjému dushu, jo vakarvakará tá bija auksta. M pats vakar tik atgriezás no valjinájuma ar bérniem, tápéc pieljauju, ka prombútné apkure dushai bija atslégta. Brokastis ar kaut kádas, vienígi neatradu, kur vinsh vára údeni, piem, téjai. Nu nekas.

Pa celjam ieraudzíju norádi uz bibleni. Nolému eksplorét interneta nolúkos. Bet negribéjás tálu iet. Uzprasíju garámgájéjai – cik tálu, bet vi’na tádu bibleni nezinája, zinája citu. Tomér aizgáju lídz vecpilsétai un lídz info centram uzprasít, kur var dabút netu. Vini piedávája turpat vinju info centrá. Nu labi – ja jau tá ljauj, tad ok. Vismaz meilu nochekoju. Cik grúti músdienás bez neta…

Ryans dikti prasas uz detalizetu info, gribéja cibas adresi. Bet, káda jéga dot vi’nam ‘sito, ja es te rakstu latviski. Angliski diez vai sák’su te rakstit. Bet google translate…. Nu var jau kaut ko izlobít no tiem tulkojumiem, bet ne ar slengu utt un tas var radít stulbus párpratumus un ej nu tu un izskaidro péc tam… Labák jau né.

Ieraudzíju bukletá (cik labi, ka Roterd hostelí bija tádi) vegánu bufeti un beigás stúréju arí turp. Bet vilshanas neviltota… 1dien un 2dien slégta… Nu neko darit, pacietísies lídz májám.

Pilséta ‘loti blívi viduslaiciska. Tá sulígi un intensívi daudz tá laika éku, ‘gildes, kanáli, baznícas, pils. Izstaigáju atkal tá, ka pédas súrstéja. Smuka pilséta.
Tiku májás tá savlaicígi, lai pagatavotu édamo mums abiem. Uztaisíju saldéjumu ar. redzés, vai gar'sos. :D

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.