May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Hostelis un Utrehta

Posted by [info]magnesia on 2013.08.06 at 01:23
Te tá édamtelpa mazáka, kompaktáka, ir arí balkoninsh, ir terasíte ar galda tenisu un so to, bet liela dalja sé’z pie galda un liek puzli. Es tá ká gribéju, bet admins piedávája opciju iet sofa atgulties. Sakará ar nogurumu izskatíju so opciju tiri pozitívi. Tobríd gribéjás un negribéjás iet socializéties. Negribéjás, jo biju sagurusi. Admins ieléja man vel vínu. Tas gan draud ar aizmigsanu seit. :D
Tad peksnji viss bars piecelás un gája kaut kur, nodomáju, ka tusét, bet otmér – kur nu kurs. Tik ieveroju, ka 1 dzeks kaut ka podgljadivajet uz mani. Nu labi. Péksnji káds iespérás ieksá, kad visi jau prom - tipa vinsh ies gulét uz balkona, jo dormos neizturami karsts.
Bet ar to vis nebeidzás. Izrádás, sai telpá dríkst uzturéties lídz pusnaktij, bet mani admins gribéja paturét… jo sáka izrádít pastiprináti uzmaníbu… Nu un protams… Sáka uzmákties. Né, ne agresívi. Izdomáju, ka jáiet ka gulét uz dormiem.

Neskatoties uz to, ka no édamtelpas visi i prom, dormi nemaz nav pilni ar gulétájiem.
No ríta pamostos loooti lénám, ilgi. Kaut ká galva sáp. Parádás galva man no apaksas un sak ar mani runat dzeks, kursh te hosteli uz menesi. Laikam jau tas pats, kursh vakar lureja uz mani. Laikam gulj manas gultas 1. Stává. Ta un shita – davai ejam brokastis. Paraléli – ieréca par manu stopésanas shilti. Ieréca par stopésanu ká tádu un teica, ka Griekjijá labák nestopét – tur daudzi ir traki. Man skjiet, ka vinsh ir 1 no vi’niem. :D Bet nu neko – dzjeks interesants. Atbraucis uz NL strádát, bet dzívo hostelí – esot íréjis arí dzívokli/istabu, bet taas bija párák tálu no darba. Strádá majonézes fabriká un ir apmierináts ar darbu. Anarhists.

Pécák uzzináju, ka vins nav te 1 tads, bet ash veseli 3 – ungárs ar un vél itális laikam. Ungars strádá pastá, itális ash 2 vietás. Nezinu, kápéc gan vinjiem nenoírét 3istabu dzívokli kopá…

Brokastís 1 turks izprasa lietotájvárdus cs un citos saitos pirms doties prom. Paedushi brokastis, John (jeb griekjiski vinjsh ir Janis :) ) piedava pavazát mani pa Utrechtu. Nu aiziet.

Sho to interesantu pastástíja. Pieméram, ka Roterdama ir tipisku holandieshu pilseta, Utrehta studentu pilséta, bet Amsterdama – túristu. :D Bet nezinu, via var ticét visam, ko vins saka (varbút párpratis) – te, NL, esot likums, ka viená kanála pusé pastaigájoties dríkst dzert alkoholu, otrá nedrískt. Vot i nezinu, ká to oficiáli vispar var noformulét juridiski. Tad vel – ka utrehtieshi neciesh amsterdamieshus un roterdamieshus – vardu sakot vinji visi 1 otru neciesh. :D

Saprotams, ka shis megjina piebraukt man, bet nekas – turejas. :) Esot kaut kádu dokumentálu párraidi redzéjis par LV – ka mums daudz sievieshu un maz vírieshu. :D

Muzeji, ja var ticet Janim, te maksá traki dárgi, bet var gadíties, ka 1 maksá tiesám 50 eiro, bet páréjie varbút ne tik traki. Saprotams, ka apetíte no tádám cenám krít.

Bet visadi citadi – iemileju sho pilsetu jau nakot vakar shurp uz hosteli. Nu táda neliela un mílíga. Jauki, ka neaizrbraucu no NL ar Roterdamas garshu. Aizrakstíju tai sievietei, kura mani Holandé ieveda. Jauka, tachu gribéja man kaut ko párdot. Arí Jana meilu sanemu lietoshaná. No manas puses – tíri ká internacionáls draugs.

Bet tá neierasti kopéjá kontekstá – visu laiku bija miers, bet te pékshnji 2 uzreiz. Kas man tur planétás notiek?? Kur mana Venéra? :D Cerams, ka cs hosts neuzmáksies – 2 bérnu tévs, kaut skirts.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.