May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Ezeriga sestdiena

Posted by [info]magnesia on 2013.07.06 at 21:19
Izvedu A. pastaigäties.

Bet ljavu vinjai izveleties tä isti - kurp.
Mäjäs tika aizmirsts termoss ar teju, toties ljoti noderiga bija vakar iegädätä udens/limonädes pudele (par kuru labais pärdevejs man pat nepanjema nodoklja tiesu).
Aizbraucäm uz tuväko nacionälo parku. Tur, kä izrädijäs, ir ezers, ash - divi. Aizgäjäm pie tä, kur mazäk cilveku. Diena karsta - butu forshi tä kä nopeldeties, bet peldkostimus abas atstäjushas mäjäs. Nu nekas pec nelielas pastaigas ar nelielu mellenju devu atrodam tadu ipatneju pieeju pie ezera - augshä klinti. Tomer pec laika atskärstu, ka tä nemaz nav tik slikta vieta (ipashi täpec, ka citur cilveki jau salidushi), jo var noslepties un pie udens kaut kä tikt tomer var - tas nozime, ka tiek iemegjinats un ari atrasts. Un aiziet - pa pliko, i udens pelde, i saules pelde. Aiz klints cakinjäm var ari noslepties no publikas acim. Netrauceja pat 2 laivotäjas 20 metru attälumä.
Jo säkäs spontäna kailfoto sesija ar A. kameru. :D Izdomäjäm to kä attaisnojumu, par cik nezinäjäm zviedru attieksmi pret plikumiem.
Tagad man ir daudz kailfoto, pat tiri feini.
tätad zviedur udenji iemegjinäti - udens pat bija uzsilis pienjemamä temperaturä.

Vakarä aizbraucäm uz nomaljäku tirgu - ipatneji nudien - tur vairäk austrumnieku un citu iebrauceju, bet cenas ir cietäs un tirgus organizäcija ir faktiski kä veikalä. Pavisam savädäk kä vakardienas centra tirgu, kursh ljoti atgädinäja Tuvo Austrumu tirgu - ar izteiktu kauleshanos un to sajutu, ka tevi velk kä plustoshajäs smiltis iekshä. Tomer izdeväs ignoret reizem. :D bet parunäjos ar 1 bulgäru.

Tagad visai biezji "jalaizj arbuzs brivibä" un izeshanäs ne pa jokam.

Bet sarunas joprojäm dziljas. Turklät tik sen nebiju tä vienkärshi chillojusi, relaksejusies. Kur nu - vel - baudot saules pieskärienus. Neesmu atljävusies tädu laiskumu sen.

Konstateju, ka viza ir kljuvusi därgäka - acimredzot, to ietekme fakts, ka ar to tagad pastarpinäti nodarbojas tä firma. Nu pelnit grib. Pati vestnieciba par slinku ar to nodarboties, vai? Un no LV laikam tä izteikti daudz cilveku tiecas uz to eksotisko valsti...

Pärdomas mums bija ari par ubagotäjiem - tie te ljoti telo, bet viena shodien metro neteloja, bet izskatijäs ljoti pat zolida, stastot, ka gadu ir palikusi bez mäjäm, bez naudas. Käpec problema pameklet darbu? Vot nedoshu savu suri pelnito naudu tadiem slinjkjiem. Vel A. zinäja pastästit, ka rumänji uz sezonu brauc uz SE pelnit naudu ubagojot. Sabrauc vesela jura. un aizbrauc... :D un zviedri dod ar.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.