made_moiselle


22. Marts 2009

(bez virsraksta) @ 23:36

Divas nedelas es censos dzivot mierigi, ar apdomu un parejo fignu, bet man tas sanak tiesis tapat ka manam tevam smekesanas atmesana- bez rezultatiem. Un sodien es sapratu, ka man ir pilnigi vienalga un es nemainisos, vismaz paslaik ne, kamer nenaks mans terminators uz balta berisa un mani neizglabs! :D
Paslaik, bez rezultatiem, ne tikai mana rakstura mainisanas operacija, bet ari mana milas fronte. Un... Ja, man atkal bija fantastisks sekss. Soreiz ne virtuve, ne ari uz ielas (tam tomer japagaida mazliet piemerotaki apstakli, lai atkal varetu tracinat kaiminus ar dazadiem netikliem skatiem, kuru del izejot no majas man tiek raiditi gan smaidi, gan izteikumi.), vienkarsi gulta. Un man patik lieli viriesi, jo viniem piemit gulta tads milzigs dragasanas speks- nakamaja rita sajutas ir divejadas- sap visas malinas, bet apmierinajums un energija ir fantastiskas. Un viss par to vairs ne. Es sveti nosolijos, ka ar Lielo vairs negulesu... Kads var man paskaidrot?! Ja tev ir bijusi tik fantastiska tuviba, plus romantika utt. kapec mani vins nesaista vairak? Attiecibu veidosanai? Ka potencialais Istais un vismaz uz 10 gadiem vienigais?! Man gribas vinu satikt, bet... tikai draudzigai sarunai (vins ir patiesam lielisks sarunu biedrs, gudrs, bet mak ari pajokot) un varbut talak seksam, bet talak... ne! Tas liecina par manu seklumu  vai vienkarsi- sirdij nepavelesi?! (toties mana vagina telo manas galvas generali, jo ta pilniba bloke manu logisko domasanu, kad vins man pieskaras!!!)
Vel man ir versija, ka ilgojos pec kada cita un vienkarsi censos ar vel kadu izklaideties, lai aizmirstu?! (stulba versija)
Nedelas nogale biju izgajusi vieglas izklaides. Bez rezulatiem, mani neviens nesaista vairak par DNS apmainu mutesanas cela (zinajat, ka pec skupstisanas otra cilveka siekalas unDNS, ko tas satur, jusu mute paliek 3-5 dienas?!) No ritdienas (patiesam no ritdienas, es sveti nosolos ne tikai sev, bet nu jau ari publiski) es neko, nekur nemeklesu, bet lausu TAaM (domata: dzive un mana reproduktiva sistema) dzivot pasam! Un tikmer es pastradasu, jo mans vienigais un pats kaisligakais milakais ir Darbs!!! :)

 

Comments

 

made_moiselle