Mirkļu konservācija - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pizdec! 6. Aug 2004|09:56

macabre
atvainojos par turpmaakajaam rupjiibaam, cilveekiem ar labu valotas izjuutu vai shvakiem nerviem labaak nelasiit, bet es esmu nezheeliigi sashutis!

amiishi draud ar ekonomiskajaam sankcijaa pret taam valstiim, kas atteixies paraxtiit amerikaanju karaviiru neizdoshanas liigumu! blje, tie hamburgeru rijeeji ohujeli vienkaarshi. man truuxt vaardu! tjipo ja tagad kaac meerkakjveidiigais jenkjis apshauj pusi kosovas iedziivotaaju un tiek atziits par kara noziedzinieku un nezinaamas izcelsmes galvas traumas vadiic atpishaas uz Latviju sleepties no taisnaas tiesas, muuseejie, piemiizushi bixes ekonomisko sankciju priexaa vinju pat neizdos. jo vinsh tachu ir jenkjis un taa ir neaiskarama naacija pat kara tribunaala priexaa! blja, kuces apshaut vinjus visus!
it kaa tas veel buutu par maz - amiishi tagad panaakushi no visiem sabiedrotajiem, ka vinji nepakljausies teroristu rpasiibaam. ja tagad "ljaunie iraakas teroristi" notver kaadu staltu latvju puisi vai zelteni un uzstaada kaadas prasiibas, tad muuseejie var pateikt tikai "ejiet dirst, varat vinja olas izbarot tuksnesha krabjiem, ljaut lai acis izknaabaa izbadeejushies krauklji vai vienk izraut dzemdi/noraut olas, mees juusu proasiibaam nepaklajusimies, ejiet dirst" pizdec!
scha njemshu shahiida jostu un ieshu pie amiishu veestnieciibas spridzinaaties!
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.