Mirkļu konservācija - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

domas, paardomas 3. Jun 2004|19:44

macabre
braucu no darba uz maajaam... nez kaapeec uznaaca taada paaraakaa domaashanas leekme... kaut gan patiesiibaa man transpotraa vienmeer vislabaak domaajas :) any way, izdomaaju ko es gribu, lai arii cik smiekliigi neliktos kaut ko plaanot, domaat utt, bet nu vismaz pasapnjot jau var :D taatad - FILTH laime :)
(miet?)pilsoniskaa laime - gribu maaju, divstaaviigu, ar plashu pagrabu, milzoniigu guljamistabu un jumta logu virs gultas, baseinu, biljarda galdu un muuzikas telpu pagrabaa, lasiitavu kur var pabuut viens un viesistabu ar kamiinu... gribu 2as mashiinas - kaut ko aatru un kjirshu kraasas (piem alfa romeo spider) un kaut ko reprezentablu un melnu (laikam volvo kaukaadu), vairs negribu kabrioletu, bet toties gribu moci - shosejnieku :) gribu beernus, laikam 2 vai varbuut 3. jaa, laikam 2us puikas un jaunaako meitu - lai ir braalji, kas par vinju paruupeejas. gribu sievu (nepatiik man shitas vaarc, bet nu any way, nee, vo - gribu miiljoto), kura miileetu mani un kuru miileetu es, kura vakaros pie kamiina man speeleetu meenesniicas sonaati uz klaviereem. gribu harmoniju maajaas. gribu biezhaak satikties ar draugiem un cilveekiem, kas man svariigi.
karjeriskaa laime - gribu straadaat darbu, kas man patiik un par kuru man maxaatu pietiekoshi, lai vareetu bez probleemaam nodroshinaat savu mietpilsonisko laimi, gribu celjot, bet ilgi nebuut projaam no gjimenes
radoshaa laime - gribu turpinaat speeleet - vienalga, sava prieka peec vai nee, jau esmu samierinaajies, ka man nau meerkjtieciibas, lai kljuutu par labu bundzinieku, so samierinaashos ar peleeku viduveejiibu, bet speeleet es gribu. gribu uzraxtiit graamatu, nezinu par ko, bet kaut ko, kas cilveekiem nodereetu, kaut gan zinot manu tiexmi peec konkreetiibas, graamataa buus lapas 20 :D
vispaariigaa laime - gribu, lai pirms naaves vareetu atskatiities uz savu dziivi un ar tiiru sircapzinju pateikt: "jaa, tieshi taa arii es gribeeju to nodziivot"

P.S. riit manai miiljajai maasinjai ir vaarda diena, neaizmirstiet arii juus visas paziistamaas Sintijas apsveikt :)
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.