Mirkļu konservācija - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

kas i ko? 1. Sep 2005|23:47

macabre
Saakumaa izskaidroshu shii jautaajuma priekshveesturi, lai, piemeeram, [info]antikrists nesaaktu pukoties, par to, ka es arii peedeejaa laikaa esmu pa daudz pieveersies sexa teemai :)

Atceroties neseno sarunu par kristiigo moraali, shodien ienaaca taadas jociigas paardomas galvaa - par liekuliibu, kaut gan saruna bija par izvirtiibu. dauzi religjiozi (nejaukt ar ticiigi) cilveeki tachu ar pilniigi droshu sirdi dara milzoniigas riebekliibas, no visas sirds ticot, ka, ja vinji pieluugs piedoshanu, tad tas viss tiks aizmirsts un noraxtiits. skjiet viena no katolju dogmaam pat bija kaut kas par teemu "dievam labatiikas nevis tas, ka tu dziivo tikumiigu dziivi, bet tas, ka nozheelo savus greekus". nu jaa - garsh ievads sanaaca. anyway, runa bija par grupeneem. un mans oponents (nee, tas nebija Dzinis!) apgalvoja, ka grupveida sex ir izvirtiiba un jebkuram tikumiigam cilveekam ar to nevajadzeetu nodarboties. bet nez kaapeec man radaas aizdomas, ka shis cilveeks (ja sakristu pareizie apstaaklji) pilniigi noteikti tam ar lielu prieku piekristu. nu taa visa arii izriet mani jautaajumi (pirms atbildeet izlasi pienjeemumus un disclaimeri):
Poll #7910
Open to: All, results viewable to: None

Vai tu gribeetu/jebkad esi nodarbojies(-usies) ar grupveida sexu?

View Answers

Jaa
8 (50.0%)

Nee
8 (50.0%)

Vai tu uzskati, ka grupveida sekss ir amoraala/izvirtiiga nodarbe?

View Answers

Jaa
5 (31.2%)

Nee
11 (68.8%)

Vai tu esi ticiigs(-a)?

View Answers

Jaa
8 (50.0%)

Nee
8 (50.0%)



Pienjeemumi: atbidot uz 1. jautaajumu, iedomaajies, ka esi pilniibaa juridiski un moraali briivs, tb ja tu to dariitu, tevi nemociitu nozheela par to, ka kaadu piekraapi. atbildot uz 2. jautaajumu paturi praataa, ka visi zina, ka smeekjeeshana ir kaitiiga tachu daudzi to taapat dara. atbildot uz 3. jautaajumu... nu vienk atbildi peec sircapzinjas :)

Disclaimeris: visi juusu dati ir konfidenciaali, netiks izpausti treshajaam puseem (iznjemot dzelteno presi par pienaaciigu atliidziibu, protams) un tiks izmantoti manu argumentu pamatoshanai turpmaakaa diskusijaa ar kristieshiem :)

Paldies par uzmaniibu!
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.