Mālu mīcīšana
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, July 2nd, 2004

    Time Event
    7:56p
    Maals beidzot nokārtojis sesiju un pats nerimtīgi ar to sevi sveic. Bija grūti un izdevās tīri apmierinoši, precīzāk, vidējais vērtējums ir kaut kur pa vidu starp ļoti labi un teicami. Tas tā formāli, gribas jau asti pacilāt.
    Sīkums, bet patīkami.

    Tiešām patīkami, kādu laiku atpakaļ nemaz vairs necerēju, ka var sasniegt prieku apliecinot sevi publiskās atrakcijās. Atkal jau sāku mētāties domās.

    Nu nemaz nav skaidrs, kāpēc tieši šeitan to gribējās pateikt. Sev gribējās pateikt, lai būtu iespējams noticēt.

    Tagad kaut kāds apjukums, atplūds. Vajag strādāt, bet nevedas, šķiet, ka nopelnīts kāds 0.7 stiprā dzēriena. Ar dzērieniem arī dīvaini, kaut kā nedzeras un nākamā dienā grūti. Tāda smadzeņu purgāšana. Bet vienalga, reizēm vajag. Tagad jāstrādā. Negribas, bet jāstrādā. Un negribas. Jāpīpē. Un atkal negribas strādāt.

    Tomēr ir pazemojoši strādāt naudas dēļ. Smieklīgs teksts. Bet kur tu d.. liksies.
    8:18p
    Vot uš hren. Nav te ko skumt. Ir doma. Jāklausās mūzika. Tāda strupa, vienkārša, taču ne jau tās sķaņas, kuras vēl nezinu, bet klausīšos pēc brīža. Bet mana doma tupa, ka var tā vienkārši ne no šā ne no tā ieprātot, ka var klausīties mūziku. Kas i ko? Vai tad tā neskan nerimusi? Kas notiek, kur ir? Kas notiek? Ko uzbāzies? Ko tev vajag?
    Piegriezies štukot siloģismos. Atlaižam bizes. A? Ko mīkstais, no sievas bail? Mīzals tāds.

    Prieks pazīties, Alter Maal.
    8:28p
    Klau, vai kāds zina? Kā tas ir? Taujājums galīgi sīks. Kā tas ir kad tu domās krāp kādu, kuru mīli (tiešām tā ir! tā tu arī domā)?

    kā ir un kas notiek, kad iezogas šaubas un greizas domas. tas tak jau laikam ir grēkot? kas pie vainas? vai bērnībā iekaltas muļķības par grēku? Eu, kas ir tīras domas? kurš zina? Es pats zinu un tālab arī bail.
    9:56p
    Bahčisarajas ieleja. Dienas vidus. Karsts klusums. Atskan acinājums uz lūgsnu, stieptā dziedājumā un vārdi tie paši ar kuriem spridzinās - dievs ir visvarens.

    Nu tā, pēkšņi atminējos. Gasparjans vainīgs, kaut arī laikam kristietis skaitās. Neko nesaprotu. kaut kas nekārtojas. kāpēc, kā vārdā.
    11:02p
    Varētu nozvērēties nelietot vārdiņus 'teksts', 'domas', 'patiesība', 'vārdi', 'nelietot', 'nozvērēties', 'varētu'.
    И посылать всех на мельницу грибы собирать.

    Kur visi ņem tās rakstiskās runas, kas viņiem tik skaisti nāk.

    << Previous Day 2004/07/02
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba