pie raibaas egles - peec sunja [entries|archive|friends|userinfo]
LUSIS SPICAUSIS

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

peec sunja [9. Feb 2004|13:14]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
jaa, taapeec jau cilveekiem sunji ir miiljaaki par cilveekiem, ka suns miil savu saimnieku bez iebildumiem un pretenzijaam. un pat dazreiz, kad suns apvainojas vai dusmojas, cilveekam liekas, ka tas veel vairaak pietuvina suni cilveeciskam radiijumam, kas visu saprot, un neskatoties uz so sapratu, taapat suns joprojam miil savu saimnieku tikpat loti. vai suns nav ideaaals???!!! a varbuut dievs ir suns? :P
tik vien cilveeks - ak sis vaajais radiijums, bljauj un sit suni, kad suns liidz galam neizprot, ko saimnieks prasa. un jaa, cilveeks var realizeet arii savu tieksmi peec varas attieciibaa pret suni! un suns pazemiigi pieglauz asti, jo tas ir tas, ko tas muljkais saimnieks veelas un kas gandariis so saimnieku.
taadu suni satiku uz ielas pa celjam uz darbu. un tas ir visnabadziigakais rajons pilseetaa, bet vismaz tur ir vet-ambulance.. jo suns ir labakais cilveka draugs, varbut pat labaks par cilveku.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]hellcat
Date:9. Februāris 2004 - 16:26
(Link)
nē, kaķis ir dievs :P
bija man tāda mīļa anekdote, kaut kad Sestdienā lasīta.

Suns domā: saimnieks mani baro, mani kopj, laikam viņš ir dievs.
Kaķis domā: saimnieks mani baro, mani kopj, laikam es esmu dievs.
[User Picture]
From:[info]himself
Date:20. Februāris 2004 - 21:36
(Link)
Vai kāds ir redzējis apvainojušos suni? Vai suns pametīs saimnieku uz kādu laiku vai pavisam, ja aimnieks to neielaiž mājās, kad atnācis viņa draugs, kurma nepatīk suņi?
Tas viss ir no tā, ka suņi dzīvo sociāli noslēgtā kopienā un ja kāds izlec, tad beigas ir, citi jau nepieņems. Bet cilvēks pieradis pie tā, ka otrs jau nav vienīgais pasaulē, aizies viens / no viena, būs kāds cits.