pie raibaas egles - nai na nai [entries|archive|friends|userinfo]
LUSIS SPICAUSIS

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

nai na nai [13. Nov 2003|15:17]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]hellcat
Date:14. Novembris 2003 - 14:22

Re: serveru darbiiba un citas lietas

(Link)
a, nu skaidrs vissman ar tevi, man nemazam ar neraksti :( bet nu es tavu diary regulaari lasu, taa kaa juutos infromeeta bez gala.
vovo, par "nekad" man arii taa likaas. mums ar siiko bija briesmiigais jeedziens "nekad vairs". Tagad gan par to vairs nesatraucos, bet nu agraak shkjita shausmiigi :)
[User Picture]
From:[info]lusis
Date:14. Novembris 2003 - 14:52

Re: serveru darbiiba un citas lietas

(Link)
plus par Promo kaa taadu - nemaz te taada paradiize nav. tikko bij uz development team meetingu. baac - taapeec jaua man nav skaidrs ko vioni dara un kas un kaa, ko katrs atseviski dara, ka viniem pasiem tas nav skaidrs. un pats lielaakais boss kaut kaa nespeej iebruakt, vinam ir cita fishka. Vins taads ideju cilveeks un parasti nedomaa par detaljaam un tapeec vinam gruuti iedzilinaaties siikajas probeemaas, no kuraam saakas viss tas lielais haoss.
principaa - peec organizaacjiu teorijaam te buutu daudz ko dariit, te ir daudz ko dariit.
vispaar tas boss grib zinaat manu pirmo iespaidu par so organizaaciju no PR viedokla . sobriid ir iedvesma saraxtiit taaa, lai vins saprot, ka Humie (vina padomniece, kas riktiigi rubii, kur ir probleemas un kas jaadara, un vina iet prom no darba :( ) ir visu laiku bazuuneejusi vinam smadzenes pareizaa virzienaa, bet vins nav klausiijies. kaut gan, kapec lai vins klausiitos manaa viedokliii, ja vins pat neklausiijas Humie - bljin, tik laba vecene vina ir, riktiig zheel, ka iet prom, kas te bez vinas notiks, es nezinu.
Nu vai veel gribi bruakt uz sejieni ??? :P probleemas ir nopietnas, bet jaa, pats Promo sajaa sastaavaa ar pastaav tikai gadu. principaa nekas daudz nava. pirms tam bij 3 cilveeki - tagad 15. nu taa.
uh