pie raibaas egles - haa [entries|archive|friends|userinfo]
LUSIS SPICAUSIS

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

haa [28. Okt 2003|17:23]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
es vienkarsi nevaru - kaa taa var but, ka sis koleega Deivs (Dave) klausas tiesi to, kas man patiik. visu laiku ... man pat nekas nav jasak. bet tas parsvaraa ir tas britu staffs.
bet vispar vins ar taads bik diivains tips - vinam acimredzot nav kas par vinu paruupeejas :P vinam visu laiku uz labaas rokas ir gari nagi ( u know, ir taadi cilveeki kas pasi nevar sev apgriezt nagus uz labas rokas :P) un cauras zekjes.. bet citaadi ciilveeks laagaa, citreiz gan diezgan apmulst, kad mees prasam, vai nevaram kaut kaa paliidzeet ..:P njaaa..
ja kas, varat ieveertee Promo majas lapu www.promo-cymru.org , kas ir galiigais meesls vispaar. es taad domaju, ka vajadzetu viniem pateikt, ka tas nekam neder, tikai vispirms jaizdoma, kaa vajadzeetu uzlabot.
un vispirms varbuuut jalasaas lapaas, citaadi es nevaru ne par ko citu domaat, kaa tikai par salstosajiem pirkstiem vai kajam.
tas ir cilvektiesib parkapums!
aaaa
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]alniz
Date:29. Oktobris 2003 - 14:53

music

(Link)
jhaa jaa, man jau bija reaali the same, kad pirmajaa nedelejaa gaajaam eksursijaa un tur bija 1 peleeks tipaazh.. Un kad saakaam runaat par muuziku, tad vienkaarshi sauc visu to pashu.. un kad pateicu par radiogalvaam globe areenaa.. shis vienkaarshi pateicaas par sarunu un bija verrrry happy!!!!!!

bet nu taa ir veel baigi reecigais tipaazh, DJ- muuseejaa bruuveejuma:):) Pizdec, taads aaxts!! uN TAD SHIM ARII GAUMIITE ok:):) REIktiigs laagaamons un miljums- DEnis vaardaa:) Ar sho vienkarshi nevar nereekt!! Un shis taa maak aizrunaat zobus, ka beernmiem skolaas lielas acis, bet tad nenoturas un saak reeekt! Saakuma aman likas- nu totaals aaxts, bet tai pat liakaa vius laiku grib zinaat un salidzinaat ka pie mums kas un kaa un to visu parrrunaa ar vecakiem un tad ar mums/mani .. vot sho jaaanjem liidz uz LAtviju ir! pietiek paskatities uz seju, un sareecies!;P

bet nu ukrianji tieshaam ir superiigi!!! es kjeru kaifui! aksheli mees jau nesakam skolas, ka maakas krieviski (beibes no igaunijas arii basic russian maak runaat).. Un tad reeka baigaa..., kad uzzin vai kad neuzziN!!! PIem shoien 1 laagaa dzheks uzraxtija prety reeciigu vestuli krieviski!! Un tad mees shim atbildeejaam ar! - krieviski:) Bet ire ir, pilniiga hoihma, kad es saaku runaat normaala akrievu valodaa. PIem, AISEKAA 7dien bija parents day, kas nozimee, ka vecaaki atnaak un vinjiem staasta ar ko nodarbojas vinju beerni aisekaa. Beigaas mees sevi prezenteejaam.. Un 1 superiigaa tulkotaaja( kas lidziga peec uzvediibas Sparninjai)- neuztveera saakumu- a es momen ttaa noreageeju un satulkoju.. Un visiem vecaakiem mutes lielas un saak aplaudeet!;)

un par puishiem reaals reekums:):) jo dazhi ir pilniigi horny, iipashi romka, kas iedomajas, ka ir king of jungle!! Un tad ar katru no mums njemas un uz atvadam bucho utaadaa garaa!!!.. UN tyad veel ir no musuu vidus turku puisis;P par ko ari naak reeka;) .. KLaut kaa vionjsh vbeel turas - jo vieniigais strap 4 skaistaam meiteneem:):) bet nu jaa... ES nesaprotu, ko dariishu beigaas, kad vajadzes satitkies ar otru fanu no turcijas, kas pilniigi kaifaa no visa, ko es daru// bet ok.....:):)

dieva zimer ir deniska un veel 1 beibe- dashka, kas ir museejaa klauma un tad es varu izpausties kaa cilveeks!!!! pierm, parnets day, kad bija, ar dashku DEnisam iebaazaam somaa 2 piparus!!! un to vinjsh atklaaja tikai naakamjaa riitaa, kad graamatas neliida somaa!!! nu jaa...

man ari apsolija ieraxtriit Okean ELjzi- vispopulaaraakaa ukrainju rok/pop gruypa- pretyyy ok:):) taa kaa, kad buus back- buus arii shis tas:):) ko klausiities...

bet realai pietruuxty normaalas muuzikas, jo popsa skan voisur!!!! un estimeitenes klausaas tikai normalau muuziku, a gribas atrauties un radiogalvas vai pplacebo!:) baaaaa....

laab i JJJ!!!!!

turas shmuras!
[User Picture]
From:[info]hellcat
Date:29. Oktobris 2003 - 15:23
(Link)
nu lai Tu zinaatu, ka tevi lasa, tad es te ierakstos, bet principaa man nav laika te rakstiit. mums gan ir beidzot silti, nu taa kaa iekstelpaas, nevis aaraa :) es beidzot paarstaaju salt, jo arii dziivokli saaka apkurinaat.
Un veel nevar saprast, kad tevi varees apciemot, varbuut ka tikai pavasarii, tad nu sagaadaa mums ieluugumus :))
[User Picture]
From:[info]lusis
Date:29. Oktobris 2003 - 15:49

nu jaa

(Link)
taatad, tikkol iebruacu, kaaa uz sitiem datoriem var kalusiities muuzik un kaa var ari kopeet ieks sav disk un disk te birojaa ir paarpaareeem. karoce ir ko dariit atkal :p
principaaa te ir taads magick touch un atveras datoram cd suudins, ja, un tu vari likt ieksaa un taa talak.
nu es vismaz nezinaaju, kaa tiem eMaciem tas notiek, jo viniem viss procesors un visskas ir ieks vienas kastes!!!!
uh!
tad veel man ir pieejams arii visu citu datoru muuz kolekcijs - principaa tagad klausos un priecaajos - uzraku drausmiigi smalk jazz - riktiig feins!!! jupiii! gariem ziemas vakariem - es nezinu bet man sitais rada taadu siltluma atmosfeeru, tiesaam liekas ka ir silts!!!
ta luuk! :))))
[User Picture]
From:[info]hellcat
Date:29. Oktobris 2003 - 18:18

Re: nu jaa

(Link)
a tu uz sav datora salaadee tur balozhus un hospitaaljus, lai arii tev sava origjinaalaa kolekcija veidojas, lai citiem buutu ko paklausiities :)
vot, tagad aiga atnaaca uz ofisu pie mums un mees dosiem dziivee, un ar manu piespieshanu vinja saka tev "ljublju"!
[User Picture]
From:[info]panks
Date:30. Oktobris 2003 - 09:25

(Link)
es jau neko nebūtu teics, bet kad šitā te iet vaļā, tad es vairs ar nevar turēt muti kabatā.

ES ARĪ GRIBU TO SMALKO DŽEZU!

kā man tagad būt?
[User Picture]
From:[info]lusis
Date:30. Oktobris 2003 - 13:40

veel par muziik

(Link)
Biistamaakaa vieta pilseetaa ir Virgin music shop, jo tur visu liaku ir baigaas atlaides.
es nemaz negribu tur iet, ja, bet kaut kaa tur atjeedzos. tatad jaunais kolekcijas papildinaajumaa Flaming Lips iepr. albuums!!! tagad klausos un sildu sirdi!!!
joferiii! bij jau veel vismaz 3 cd, ko es gribeej, bet..

jaa, jaa, man jau ir duadz adreses, no kuriens es varu ielaadeet visaads gabals, bet es jau pagiadaam kaa beduiins seezh katr dien pie cit dator - man nav savejais. it kaa pagaidam.
From:(Anonymous)
Date:30. Oktobris 2003 - 15:58

iivs stelps buraans

(Link)
raakums, raakums! vai esat lasiijushi sho? Rīgas krāmu tirgū 'Latgalīte', kas arī pazīstams kā galvenā nelegālo cd tirgotava, parādījies STARTERA II - Latvijas neatkarīgās mūzikas izlases promo cd - pirātiskā versija. Šis ir viens no pirmajiem šādiem gadījumiem Latvijas pagrīdes mūzikā. Vēl ir ziņas, ka pirātiskajā 4GB MP3 superizlasē ar nosaukumu 'Latvieši' līdzās Ivčikam ir arī Hospitāļu iela un Inokentijs Mārpls. nu taadi sklandraushi pashmaaju muuzikas laucinjaa. bet, jeejee, man ariidzan gribas to smalko dzhezu, ne tikai pankam vien. un kaa tagad buut man? ;)))