(no subject)

Jul. 5th, 2011 | 12:05 pm
From:: ludza

es atzīstu, ka pēc savas būtības es esmu pilnīgi senila tehnoloģiju jomā, vēl vairāk, es esmu totāli anti-tehnoloģiska, nevis tajā ziņā, ka nemācētu tās lietot, bet gan tajā, ka man ir absolūta nevēlēšanās to darīt un vēl jo lielāka pieņemt kaut ko jaunu.

es esmu skaipā tikai tāpēc, ka tajā ir mani draugi. man ir smārtfouns tikai tāpēc, ka tāds ir maniem kolēģiem un draugiem. kaut gan es no sirds pretojos feisbukam un tviterim, es neizbēgami jūtu, ka uz turieni pārceļas liela daļa komunikācijas. un, ja vien negribi palikt ārpus tās, tad ir vien jālieto. jo, jāatzīst, ka sociālie tīkli ir visātrākais veids, kā uzzināt dažādus jaunumus.

bet ko es vēl esmu pamanījusi un kas man nepatīk (jo konservatīvā es spītīgi pretojas visam jaunajam) - man ir liela sajūta, ka virtuālajā vidē cilvēki ir atklātāki nekā reālajā. redz, ja es tviterī neizlasītu, ka mana draudzene ir izšķīrusies ar džeku, es to, iespējams, vēl ilgi neuzzinātu. jo, runājot pa telefonu vai dzīvajā, mēs runājam par sīkumiem riņķī un apkārt.

bet labā ziņa ir - ejam līdzi laikam. un man liekas, ka tas ir uz labu.

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: