Viņa Čukst - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Viņa Čukst

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

DON'T JUST GO WITH THE FLOW. BE THE FLOW. Nov. 2nd, 2017|04:19 pm

love_hacker
Vakarnakt nevarēju aizvien aizmigt - domāju, par pārmaiņām.. par to, kā es varētu doties prom. Aizvien atkal un atkal nonāku pie tā, ka ir jācenšas sakārtot pakāpeniski viss tā, lai varu braukt dzīvot uz Liepāju, vai tās apkārtni.. es pagaidām nezinu kā to izdarīt, bet es uzticos visumam, ja tam būs jānotiek, viss sakārtosies, kā allaž tas notiek..
Naktī domāju par Dabas māti, par meža čukstiem, par Dieva spēku un pulsāciju. Domāju, ka jāattīra sevi no cilvēkiem, no ietekmes, no pagātnes lēmumiem, kas bija balstīti bailēs, nedrošībā, sāpēs..
Pagaidām gan nezinu, kā izdarīt tā, lai ir mierīgi iekšēji un tai pat laikā iespēja saglabāt to ko jūtu sirdī.. Ja ir četrgadīgs bērns, tad ir pagrūtāk, tas nav neiespējami, vienkārši pagaidām nezinu kā izdarīt to, ko dziļumā jūtu.. nomainīt ārēju komfortu, kas pa mazumiņam šķeļ nost manu vēl tik kautro pārliecību..

Pirmām kārtām tīri praktiski, jānokārto tiesības, un jāuzticas maigajai enerģijas stīgai iekšās, ka viss saliksies.. mierā un mīlestībā.. ka eventuāli, dominējošais lēmumu pieņemšanā manā dzīves ceļā būs - uzticības spēks- sirds balsij. Es zinu, ka šis ir mans ceļš.. tas ir tik neparedzami, doties nezināmajā, bet tas ir kails spēks manī, dziļš sauciens atdoties inteliģentajai vibrācijai, kas caurvij visu un visus..

Un Mīlēt, pilnmēness gaismā - veļu vālus, izdziedot no sevis dzimtas sāpes un pagātnes brūces.. izdziedāt, lai noliektu galvu uz novembra lietū izmirkušas bērza mizas, un tas apskauj un dziedē, kā sens sens draugs, kas zin Tavu stāstu, ik elpas vilcienu atceras kopā ar Tevi.. tā ir drošība un vēl viens mēģinājums atsaukties - pirmatnējam zināšanas saucienam.. tas ir neaptverams smalkums, sajust to ko jūtu, un juveliera darbs - saglabāt, to tā. Nenoticēt pilsētas meliem, un krāsainām fasādēm. Mans ceļš būs balanss. Ar saknēm iekš Dabas grunts, ar darbiem citur..
Esi maigs Visum, harmoniskā ceļa jūtīs..
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: