Viņa Čukst - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Viņa Čukst

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Lietus rasa uz loga / un vējš jasmīnkrūmā Oct. 28th, 2017|01:06 pm

love_hacker
Šodien dzeru kafiju, es parasti nedzeru kafiju. Uz mani tā darbojas kā ļoti stimulējošs pasākums, trīc rokas un iekšas. Bet šodien ar visiem lietiem un dziļo miegu sagribējās. Laikam reizēm ir jāraksta par ikdienišķo, kaut man tas small talk nekad nav uzrunājis. Mācos, būs virspusēja, vajag arī tā - viegli pa virsu, reizēm :)
Jo dziļumā.. Jo dziļumā šo nedēļ ir bijis kontakts ar ārpusszemes enerģijas civilziācijām un Ēģiptiešu Dievietēm - tuvu un silti, bet tomēr manī vēl ir palicis kaut kas no velmes iekļauties pie ''Normālajiem'', nezinu varbūt arī tas ar laiku zudīs.. pienāks, laiks kad varēšu sevi pilnībā pieņemt un mīlēt - par to, kas esmu - Tāda, kāda es esmu - Diži vibrējoša, maiga un jūtīga, Skaista un Dievišķā :)
Un atkal apzinos - cik svarīgi ir veidot ap sevi vidi, kas lolo, nevis nosoda, ļoti gribas būt ar tiem, kas pieņem un plaukst kopā.. ir ceļš, kas jāiet, ceļš, kurā ir jāmet daudz vēl nost.. Jo pagaidām visvieglāk ir būt vienai, vienai ir vieglāk sevi Mīlēt, un tad nav jāsalīdzina un jāvērtē, nav jāliek rāmjos un jāceļ žogi - neaptverami augsti..
Man ir dots tik daudz.. tik jāizprot un jātulko un jārok, lai atbildes mierā atnāk, varbūt caur šo savu ceļu - varēšu reiz palīdzēt atrast ātrāk atbildes citiem dzirdošajiem.. Viskā var būt, galvenais lai mierā..
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: