same shit - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Lote

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

14. Mar 2013|00:04
lotele
šodien veiksmīga darba intervija, bet pašai nekāda satraukuma par to vai sanāks vai nē. laikam jau nerūp, jo kāda starpība kur pērties un darīt vienu un to pašu.
nākamnedēļ 4 dienas iekš NRC, tas nozīmē 2x95 naudiņas + kas vēl tur sanāks, Latvijas un mammas dzimšanas dienas konts sāk piepildīties.
Ko es iekš LV darīšu es nezinu, visiem vienalga, man ar. sēdēšu kaktā un mēģināšu nenosmakt mammas dzīvoklī, jo, kopš dzīvoju anglijā, mana alerģija uz pelējumu ir palikusi spēcīgāka, tik slikti, ka uzturēties pelējuma pilnā dzīvoklī man ir neizturami, tā, ka jāšķauda, jāasarojas, un dažkārt pat jāvemj un jāraustās krampjos.
vislabprātāk es vizinātos apkārt, tā pat vien, aizbrauktu uz Roju, uz Talsiem, man gribas redzēt Siguldu un vēl Liepāju un varbūt vēl kautko, varbūt sadomāšu sev kādu mazu ekskursiju.

vīrietis aizbraucis zeltu pelnīt, es sēžu mājās un nezinu kur likties, puda aizņemta savās lietās, Līva Liverpūlē, braukt uz Redingu un sēdēt pabā ar negribas, tā nu es pa mājām, uztaisīju pavasara tīrīšanu istabā, izskatās kā jauna istaba, jo neizpalika bez mēbeļu stumdīšanas un lietu pārkārtošanas.
bet visādi citādi esmu savāapburtajā lokā - dators, krustdūrieni, xbox, telefons un tā uz riņķi, ja neuznāk lielā gulēšana. ārā darīt nav ko, vējš tāds, ka caur kauliem iet, no brīva prāta ārā neprasās.

jūtos labi, bet no malas izskatās, ka esmu nožēlojama, drīz jau vairs nevarēšu ar savu resno pakaļu pat caur durvju aili iziet.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: