lorelei [userpic]

kaut kas labs...

June 14th, 2008 (04:50 pm)
current mood:
calm
calm
current song: tv troksnis...kā vienmēr

Viss labais sākās trešdien. Ar ciemiņiem, tētis beidzot mūs apciemoja Rīgā. Un tad Linkin Park koncerts. Waa! Bija super! Man jau nu dikti patika. Pirmo reizi redzēju tādu enerģiju un atsaucību no publikas. Tiešām, kaut kas tāds bija redzēts tikai pa tv, no kaut kādiem superlieliem rokkoncertiem. Pat lielākā daļa sēdētāju cēlās kājās un fanoja. Bāc, kā man arī gribējās...dziedāt skaļi līdz un ārdīties, bet nu diemzžēl mani sabiedrotie bija gaužām pasīvi, bet tas nu tā. Gan jau citreiz nolaidīšu tvaiku. Piemēram Queen koncī. Obligāti jāiet! Labi, nebūs tas, bez Fredija, bet tomēr tās dziesmas...tas ir jādzird (Bohemian Rapsody...mmm). Paklausījos youtubā dzīvos ar Paul Rodgers as frontman, nu man patīk, šis tas nebija, bet kopumā domāju, ka noteikti būs tā vērts. Varbūt pat beidzot tiešām pa
ņemsim stāvvietas.
Un tad 4dien, atkal kaut kas labs un TIK ilgi gaidīts. Beidzot mēs aizgājām uz kinīti, uz Sex And The City. Vāks, kā es gaidīju šito filmu.Pirmo reizi paņēmām biļetes balokonā. Pirms tam forši pasēdējām un pieedāmies čili picā. Pati filma bija vienkārši ideāla. Viss, ko es gaidīju un vēl tik daudz vairāk. Vnk mīlu. :*** Es gan neapraudājos, bet smējos līdz asarām. Bāc, tik laba. Noteikti mana mīļākā filma un noteikti skatīšos vēl neskaitāmas reizes!!! Pēc tam aizgājām mājās, dzērām vīnu un sākām skatīties Desperate Housewives no sākuma. Aizgājām gulēt pēc 3. Super vakars!
Vakar dzērām mājās 3jatā, noskatījāmies 2 filmas... Juno (sūc) un Enchanted (patika). Bet tā arī kaut kā dzeramais štimis neradās, arī šņabis beidzās...tā kā. Vnk aizgāju ap 4 gulēt un šie biki vēlāk. Sanāk ka 3 vakarus jau pēc kārtas dzerts...bzz. Un katru nakti iets gulēt 3,4. Mjā...un sekas nedaudz jau ar sāk just no tā visa. Tā kā nedaudz paātrināta sirdsdarbība un šad tad pa dienu uznāk baigais miegs un besis. Šovakar aizbrauksim atkal 3atā uz Dominu, manējais meklēs šūzus, un pēc tam boulingu spēlēt. Nez kā ar dzeršanu, it kā jau vajadzētu ieturēt pauzi, bet moš jau kādu aliņu varētu. :) Vislielākais škrobis, ka dieta galīgi pamesta novārtā. Uz svariem bailes kāpt. Viss iespējamais junks ir ēsts pa šām dienām. :( Vasara galīgi visu apgriež kājām gaisā, vairs nekādas kārtības. Laiks arī nekāds, slapš, bet nu nekas. Varbūt tā vajag. 1dien obligāti vajadzētu atsākt veselīgo dzīvesveidu, savādāk esmu galīgi degradējusies. Šitā nevar. Vienīgais labums, ka ar privātstundām diezgan labi veicās. Vismaz kaut ko daru. Ceru, ka pēc Jāņiem sanāks vēl daudz labāk, kā skolīts. Bet vispār uz dusma uz sevi, visu laiku tikai slaistos pa gultu...ar portatīvo...draugiem.lv utt. Grāmatas stāv veselas 3, kuras vajag un gribas obligāti izlāsit, bet nevaru piespiesties. Visu laiku atlieku un domāju...jā, rīt noteikti ķeršos klāt, bet nekā. Kaut kā jāsaņem sevi rokās, lai vasara nebūtu galīgi izniekota.
Kaut kad drīz ultrasonogrāfija....brrr. Bet nu jūtos vispār diezgan labi. Bet bail vienalga...