SVILPASTE - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
lo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

"aerobika visiem" Mar. 11th, 2007|09:24 pm
lo
Tātad (man mazliet nāk smiekli, protams). Vakardien, Sporta Namā Daugava notika "aerobika visiem" festivāls, kurā piedalījās dažādu klubu biedri un tā teikt vairāk vai mazāk reklamēja sevi. nu lūk. viss jau būtu labi un viss jau it kā patika, BET nu ja ir jādejo kolektīvā, kur visi runā krieviski un domā krieviski, nu tad kamon.

es, piemēram, līdz pat uzstāšanās dienai nezināju, ka jābūt ierullinātiem matiem. nu tā es no rīta cēlos un cītīgi matus taisnoju :D :D :D nu un tā kā es nezinuāju, ko īsti nozīmē "beliji čiburški" (balts vai melnas čiburaškas) , tad es līdzi paņēmu gan vienas, gan otras. un tā kā es īsti nesapratu, vai "kurtka" ir kurtka manā izpratnē, tad es līdzi paņēmu vismaz trīs veidu kurtas.

nu bet būtībā vēl trenere dusmojās, ka es esmu pārāk maz sakrāsojusies un tā pirms uzstāšanās man tika uzlikts mega daudz make-ups un viss pārējais. (ja es mācētu ielikt bildi iekšā, tad es to tieši tagad darītu, bet sorrry, nemāku) :D

ā, un kāpēc ellē ratā trennere lika pirms uzstāšanās dzert 100g??? a? kaut kaadu brūnu šķidrumu.a? par laimi es viltīgi pieliku klāt lūpas un pēc tam tikpat ātri izmetu atkritmu grozā. pārējās meitenes gan kļuva jautras. bet es nesaprotu. nu kamon, pāris simti cilvēku, no tādiem taču nav jābaidās. pfff. uztraukums nekāds. zeerrrooo.

uzstāšanās laba. bet bija kauns par izskatu: balta blūze (sasieta viduklī), džīnas, un dzeltens lakatiņš apsiets ap kaklu....:D.... ŪŽAS KAKOJ TAM.

ko es no tā mācījos? da to, ka pastāv kultūras atšķirības. ;)
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: