I'm young and I'm easily bored

Post a comment

Vai rozā brilles vai kas vairāk?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pus gads manā dzīvē bija mistisks plūdums līdzi straumei, nezināju un nesapratu neko un necentos iespringt..jo pofig taču, nav svarīgi un nav vērts..
Bet dzīve grozās nesaprotamos virpuļos un tikai pēc laika tu spēj ieraudzīt lielo bildi. Kur es esmu šobrīd? WOW. Pati esmu pārsteigta, kur esmu, jo ilgu laiku šķita, ka nekas nemainās un es nemainīšos un dziļi iekšā es vienmēr būšu tas neko nevarošais, nemākošais un tizlais cilvēks. Bet.. tā nav, tā totāli nav. Tajā brīdī, kad tu sevi sāc vērtēt augstāk un paraugies no malas uz sevi un saproti, ka viss notiek precīzi tā kā tam ir jānotiek.
Un, jāatzīst, ka iespēja atrast kādu tiešām labu vīrieti, man šķita ļoti maza. Bet es savu veiksmi noveļu uz to, ka daudz karmas punkti sakrājušies. JO es esmu laba, ļoti laba...varbūt pārāk laba. Bet..ok..iespēja, ka uz ielas sastapts vīrietis normālā alkohola reibumā būs tas pats ar kuru pēc trīs mēnešiem tiks plānots kopīgais dzīvoklis un kalti plāni kopīgai pasaules apceļošanai , ir maza, ļoti maza. Un viss tas, ko viņš sniedz..un palīdz. Un. ak. Man vajag viņu daudz. Es eju gulēt domājot par to cik stipri es šo cilvēku mīlu.un mostos ar tādu pašu domu. katru dienu.
Es nezināju, ka var būt tik labi!!!
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba