I'm young and I'm easily bored

par sesiju

par sesiju

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jo kurš gan būtu gaidījis, kad pienāks laiks, kad es būšu tā vienīgā saprātīgā un apzinīgā vēl palikusi. Saprātīga, jo brīžiem šķiet, ka esmu vienīgā, kas saprot, kas notiek. Un apzinīgā, jo šķiet, ka esmu vienīgā, kas visu padara laikā. jo divas dienas pirms eksāmena es esmu tā, kurai prasa iedot norakstīt un, kurai prasa, kas, kur, kad vispār notiek. Tāda neparasta sajūta nebūt pašai dumjākajai.

Uz pavisam citas nots - kā, lai es zinu, ka manas nopelnītās labās atzīmes atbilst tam, ko tās apzīmē? Jo nevaru saprast, vai amerikāņi ir dumji vai es tiešām kaut ko arī saprotu. Vairāk sliecos uz to pirmo, bet gribētos, lai otrais ir taisnība.. bet laikam nekad to neuzzināšu.
  • amerikaani ir nenormaali dumji!! Bet neuztraucies - tu esi gudra, tev tas ir iedzimts, tikai muusu gimenee jebko zem 10 neslavee, taapeec paaraak biezi par to nedzirdam :)
    • amerikāņi kopumā ir dumji, bet vai arī tie, kas kaut ko saprot, t.i. var pasniegt univeristātē, arī ir tik pat dumji.. Ai, nezinu, ko domāt, bet vismaz prieks par pāris labām atzīmēm, kuras divas ir pie amerikāņu pasniedzējas un viena pie angļa/īra/skota vai arī kas viņš tur skaitās.
Powered by Sviesta Ciba