I'm young and I'm easily bored

Post a comment

Skaisti, skaisti.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vai tiešām jau ir janvāris? Un tiešām tas paies tik ļoti ātri, kā domāju, ka tas paies? Skola sāksies tikai februārī, šomēnes sešas reizes uz skolu jāaizbrauc, jāuzraksta viens eksāmens, viens kurs darbs jāpabeidz un jāprezentē, viena eseja un viena runa jāuzraksta un jāprezentē un visss. šķiet, ka šī būs vieglākā sesija, kāda vispār kādam ir vai ir bijusi.
Nu, jā, skola sāksies tikai februārī un tad jau arī pavasaris būs klāt un pavasaris parasti ļoti ātri pārtop vasarā, tā, ka pāris mēneši un būs atkal silti un brauksim uz Franciju un baudīsim visu visu.
Man šovakar uznāca besis, bet tagad padomāju par to, ka tik drīz būs vasara, tad pat priecīgi palika. Un šim jābūt ļoti labam gadam, jo beidzot bija tiešām ļoti, ļoti laba jaunā gada sagaidīšana, nu tik laba sagaidīšana man nekad nav bijis un tik ļoti nekad neesmu priecājusies par to, ka ap mani ir tieši tie cilvēki, kurus visvairāk gribu, lai ir man blakus. Un es nedomāju, ka bija vēl kāds, kas pēc stundām ilgas dejošanas vecrīgas bāros vēl bija gatavi braukt uz jūru septiņos no rīta. Tiešām, tiešām, tik priecīgi.
Ā, nu, jā, par to vasaru vēl runājot, gribēju tikai vēlreiz pateikt, ka tā pienāks tik ļoti drīz. Iepriekšējie četri mēneši pagāja vienā elpas vilcienā, nākamie pieci būs tik pat ātri un man tas tik ļoti patīk.
Un es beidzot tiešām sportošu un tievēšu, tā, ka būšu arī priecīgāka un veselīgāka, vairs nekādu depresiju un bezmiegu un besīšanos. Es jūtu, ka būs tiešām labi. Un, ja vēl šogad māsa kādā brīdī atbrauks, tad neko vairāk vairs negribēšu.
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba