I'm young and I'm easily bored

Post a comment

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu gan, vēl tikai 4 dienas skolā, kurās jāizdara gala darbi un tad viss, semestris cauri. šo piektdien man negribas mācīties visu dienu, kā to darīju pagājušo un aizpagājušo un visas piektienas pirms tam. Ne jau tāpēc, ka man beidzot nebūtu nekas jādara.. nē, nē, jādara tik un tā daudz, bet kaut kā šodien nav pareizais noskaņojums tam. Šodien iedomājos, ka baigi pietrūkst viens labs draugs un ko tik neatdotu, lai šodien viņu satiktu, bet man nav 40ls benzīnam, lai līdz Liepājai brauktu. Šodien ir galīgi savāda diena, jo pamodos pus trijos, nē, mani pamodināja un ir jau pagājusi pus otra stunda un tikai tagad esmu tiešām pamodusies un īsti nesaprotu, ko es darīju to laiku. Nu lūk.

Tagad man ir jāizdomā plāns, kā līdz jūlijam dabūt 500ls un tad kā līdz 2013.gada oktobrim dabūt 2000ls, ir kāda ideja? Vienkārši sakot, man ļoti vajag darbu, jebkādu.

Vēl tas, ka jūtos slikta kursabiedrene, tas tā ne pa tēmu, bet... kursam vajag vietu, kur nosvinēt semestra beigas un tiek kalti plāni vai iet pie viena, kuram ir vienistabas dzīvoklis vai pie otra, kuram pus otristabas dzīvoklis (tas tāpat, kā kursabiedri strīdās vai likt 9, vai 10 par prezentācijām, kuras manā skolā vērtētu 6-7), kamēr es klusēju par to, ka man ir vesela māja, brīva no vecākiem, tajā dzīvo četri jaunieši un ir ļoti daudz vieta, lai visi salīstu... bet, nē, es esmu tik ļoti nedraudzīga un sliktās domās pati par sevi, ka nespēju iedomāties, ka cilvēki varētu gribēt nākt pie manis..un tā tas arī paliek, cik tas ir nožēlojami. es gribētu būt labāka un piedāvāt vietu, bet es visu laiku atrodu kaut kādus muļķīgus pretargumentus un nekas nemainās, pienāks 22.12, māja būs tukša un es jutīšos slikti par to, ko pati savas vainas dēļ neizdarīju.

Nu viss, pietiks. tā citādi viss ir čikiniekā, jo skolā labas atzīmes, mājās visi forši (pat mamma vairs nepsiho), mans vīrietis ir mīļš un jauks, kāds viņš bijis jau pēdējos 3 ar pus gadus. Un mans sesks guļ visu laiku.
tagad gan pietiek.
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba