I'm young and I'm easily bored

Lai tev dzīvē veicas!

Lai tev dzīvē veicas!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
šodien liku otro eksāmenu no pieciem, nezinu neko, negribu par to runāt, jo jau pavisam noteikti ir apnikuši jautājumi - kā gāja? nu nezinu kā gāja, kā vienmēr un visur, to, kā gāja uzzināšu tikai jūlija vidū, tāpēc nafig to visu, uzrakstīji un viss, nedomāt par to.

Nu lūk, bet pateicoties super pretīgajam laikam, kāds valda Latvijā esmu pamatīgi saaukstējusies un šobrīd ir tāda sajūta itkā es elpotu caur trubu, jo reāli īsti nesanāk paelpot. Eksāmenu rakstot man deguns tik ļoti tecēja, ka šķita, ka tajās eksāmena lapās to degunu arī slaucīšu. Pretīgi. Un protams, kur tad bez klepus, kuru nevar izklepot, bet cenšoties to darīt viss kakls un plaušas nereāli sāp.
Man ir divas dienas, lai izveseļotos, jo pirmdien jau nākamais eksāmens, kurš būs divreiz garāk, attiecīgi nedomāju, ka izturēšu 4 ar pus stundas ar tekošu degunu, jo tā īsti izšņaukt to nevar, bet, ja mēģina, tad tas ir pārāk skaļi, kas traucē pārējos. Un vispār izklausos pēc veca nopīpējušās veča. Super, tieši pats labākais brīdis, kad saslimt.

Bet vismaz gada atzīme man ir labāka kā cerēju, tāpēc, ja kāds no eksāmeniem arī būs jēdzīgā līmenī, tad varbūt būs normāli (šaubos, bet varbūt tomēr).

Un šonedēļ no 5 dienām vismaz trijās no tām esmu lietojusi alkoholu (un pēdējo 7 dienu laikā tās ir bijušas 4 reizes) - lūk ko eksāmeni nodara mūsdienu jaunatnei, viņi iet gremdēt savas bēdas alkoholā, nav pārāk labi tas. Bet tas nav nekas neparasts, ja 5dienas 3os dienā "nekādu problēmu" ir pilns ar jauniešiem, kuri lieto alkoholu, jo visi tikko likuši eksāmenu.

Nu labi, man apnika, neko daudz tāpat nepastāstīju, tagad kāds, kas lasa zinās, ka esmu kārtojusi divus eksāmenus, ka esmu slima un ka lietoju alkoholu. Un viss.
  • Es arii shovakar lietoju alkoholu un uzpiipeeju vienu :D Bet biezi negadaas, taapeec var ;)
    • nu reti jau var, jā, bet man sanāk jau katru otro dieinu bezmaz. :D
Powered by Sviesta Ciba