08 November 2006 @ 09:51 am
 
ta laikam jutas murkskis ziemas miega sakuma stadija, no rita arvien vairak jasnuze modinatajs un autobusa skiet, ka gibiens klat..
sodien darbu saraksts (veiksmigas sagadisanas rezultata) visai draudzigs, kresls (joprojam) miksts un zefirs (ka vienmer) salds.
ta jocigi sanak, labi teksti rodas domas dusa un citas nepiedienigas vietas, bet biroja pie datora galva tikai miltains slinkums
 
 
jutoņa: a bit like an empty vessel
sound: palmas zalo vienmer
 
 
( Post a new comment )
[info]tempest on November 8th, 2006 - 01:28 pm
khmmm, vakar bērnu preču veikalā redzēju "vannas grāmatiņas" - ūdensizturīgas. varbūt tev vajag tādu "dušas blociņu"? :)))
(Reply) (Thread) (Link)
Lille Heks[info]lilleheks on November 8th, 2006 - 01:38 pm
hmmmm tad jau vajadzetu ari udensdrosu rakstamo.. tik daudz pricendalu.. uz maza dusas plauktina knapi pietiek vietas sampunam :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]tempest on November 8th, 2006 - 02:15 pm
zīmē ar pirkstu uz sienas, apraksti ķermeni, noalgo kādu, kas ar diktafonu stāv un ieraksta tavus prātuļojumus vai gala beigās - sāc mazgāties pie datorgalda:)))) iespējas ir bezgalīgas :))))))))))
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Lille Heks[info]lilleheks on November 8th, 2006 - 02:31 pm
ehhh.. te mes jau nonakam pie jautajuma par makslas (manu domu) nepieciesamibas.. ja sodien jebkurs vards jau skaitas literatura, tad varu pavisam pamatigi apsvert domu par publicesanos :D uz bridi uzkaras telefons, bija tik jauki sajust attaisnojumu bezdrbibai...
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]tempest on November 8th, 2006 - 03:17 pm
nu tak, tev jau sen vajadzēja to domu līdz galam izdomāt un izpildīt :))
stāstiņi no sērijas "Anete&C.I.T.A." man dikti gāja pie dūšas :))))))))
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Lille Heks[info]lilleheks on November 8th, 2006 - 03:23 pm
heheeeeh ja, bij tada lieta.. sev laikam biju pieskirusi eloju - the most handsome and the most gay no vinjiem :D sodienas acim skatoties vins man ari vairs TIK pievilcigs neliekas...sak uz tadiem skarbakiem vilkt :D es pat domaju par iesanu uz james bond jaunako filmu :DDDDDD tapec, ka bonds ir NU PARDABISKI SKAISTS (un galvenais laundaris ari nav peljams ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]tempest on November 8th, 2006 - 04:19 pm
:DDDDDDDDD
pārdabiski skaists Bonds? :)))))))))))))))


nē, nu ir jau smuks, bet no tevis tādus vārdus dzirdēt - kaut kā jokaini :))))
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Lille Heks[info]lilleheks on November 8th, 2006 - 04:27 pm
kapec jokaini? man tak ir gan acis piere, gan skaistuma sajuta ;) bet tas jaunais bonds (aktiera vardu peksni neatceros) ir vienkarsi satriecoss - skaidram zilam acim, viriskigu zodu un gaisiem matiem (ja ja, nordiskais tips :))
(Reply) (Parent) (Link)