soooo..

Posted by [info]liger on 2010.01.16 at 21:31
Dzeru tēju ar nosaukumu "nakts randiņš" un domāju par to, ka būtu forši atkal tādos iepīties. Vai nav jauki, ka satiec vīrieti pus piecos no rīta. Pietrūkst tas viss vēl joprojām, bet šoreiz atturēšos no gariem teikumiem par to, kā bija un, kas vēl varēja būt.

Vispār man patīk brīvdienas. Tās brīvdienas, kas sākas piektdienas vakarā un beidzas svētdien. Nevarētu teikt, ka man nepatīk ballītes, es tās mīlu, bet tik pat labi man patīk brīvdienas mājās. Noslēpties savā pasaku mežā un, sēžot mežā ar cigareti, baudīt dabu. Ziniet, es esmu pilsētas meitene un tā, bet tik un tā pilsēta mani nogurdina. Es mīlu pilsētu naktī. Vispār mīlu naktis. Bez dienām varētu tīri labi iztikt..

Nu lūk.. Īstenībā jau 16 dienas cenšos tikt skaidrībā ar sevi. Nejūtos harmonijā pati ar sevi, kur nu vēl ar visu pārējo. Tagad tāds jocīgs periods, jo neko skaidri nevar saprast. Grūti, bet mierinu sevi ar domu, ka pēc visa trakā vajag mazliet apstāties, apdomāties, lai vēlāk varētu turpināt trakot. Nevaru saprast, ko man gribas un ko man vajag. Bet nāks īstais laiks un visu sapratīšu. Ceru..


Pienāk brīdis, kad liksies, ka viss beidzies. Tas būs sākums. (F.Nīče)

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: