Mani memuāri - [entries|archive|friends|userinfo]
Lieniite

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[18. Jan 2005|23:43]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu taa!Esmu izdomaajusi parakstiit shajaa lapaa, jo man bija baigi patiikami palasiit ko pati sen sen atpakalj domaaju!Mani fascinee tas cik iisaa laikaa var izmainiities uzskati!
Shodien bija interesantaaka diena kaa paareejaas!Man pagaajushos nedeelju beidzaas pirmais semestris un taa nu es izdomaaju nomainiit 4 savas stundas un panjemt kaut ko ineteresantaaku!Panjeemu ethnick studies, US government u.c., bet labaakaa tajaa visaa ir fotograafijas klase!Es biju sajuusmaa!Mums jaafotografee ar profesionaalajaam kameraam un pashiem jaattista negatiivus un jaataisa bildes!Vienu vaardu sakot muus tur apmaaca iists profesionaalis un taa ir ideaalaakaa klase kaadu jebkad buushu njeemusi!!!Man patiik tas ka man taa stunda buus katru dienu pa 55 minuuteem taakaa vareeshu labi izpausties!Palasiiju programmu un visaadi interesanti projekti priekshaa!Tev tik iedod teemu un tu pats izdomaa un nofochee un uztaisi!Ljoit radoshs proces!
Veel shodien super diena, jo dabuuju savas semestra atziimes un final exams atziimes!Biju paarsteigta cik labi man izdevaas!Jo patiesiibaa man tie eksaameni bija shoks!Visu semestri kaut ko leenaam pljukaajies un tad exaamnes pa 10 lpp. Saakumaa nezinaaju ko dariit-tad sakopoju visas zinaashanas un liku sevi aaraa!Un taa 6 reizes!Vislaimiigaakaa biju par anglju valodu, jo taakaa esmu regulaarajaa 12 anglju valodas klasee, tad biju paarliecinaata, ka buus slikti, bet dabuuju A un mana skolotaaja pasauca mani personiigi un abas ar asistenti noslaveeja vaardiem kurus pat nesapratu!Tagad zinu gan komatus, citaatus, Lielos mazos burtus utt, ko latvijas anglenee apguut nepaspeeju!Taanu visur dabuuju A vieniigi algebraa A+!:)Bet algebra bija smiekliiga, taakaa to es iisti neskaitu!Tikai skolotaajs izdariija taadu shausmu ka labi zinot ka tur neviens nemaak normaali reekjinaat, sadeva visaadas definiicijas un tur bija taada vocabulary!Paldies dievam kaut kaa izkuulos!
Man peedeejaa laikaa ljoti nomaakts gariigais!Kaut kaa gruuti atrast motivaaciju no gultas liist laukaa savos 5:30 katru riitu!Man briizjiem liekaas ka nekad neizpratiishu shejienes dziivi un civilizaaciju!Pagaidaam veel censhos..
Labi!Redzeesim vai kaads respondees..Un man shitaa rakstiishana naak tikai par sliktu, jo taakaa vieniigaa vieta kur rakstu latviski ir datoraa, tad kad meegjinu kaut ko uzrakstiit uz papiira man iet valjaa visi sh kj aa ii uu!Man tas riebjaas!Driiz jau nezinaashu nevienu no shiim valodaam perfekti!
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]diamond
Date:19. Janvāris 2005 - 16:44
(Link)
sveika! ;) Tad apsveicu tevi ar labajiem rezultaatiem! ;) Tu veel vari meegjinaat rakstiit visiem veestules nevis datoraa , bet gan uz papiira un tad suutiit taas ar parasto air mail :)
[User Picture]
From:[info]uks
Date:19. Janvāris 2005 - 18:11
(Link)
wīīī, prieks tevi dzirdēt :) Unucs jau stāstīja kā tev tur jauki iet. Prieks, ka tev tur ir labi, prieks, protams, arī par tavām sekmēm. Ak, pareizi, tev taču nerādīs šitās garumzīmes un visu pārējo. Nekas, gan kaut ko sadomāšu, kā tavā kompī iedzīvināt latviešu valodu. Bučas!