Mani memuāri - [entries|archive|friends|userinfo]
Lieniite

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[21. Aug 2004|01:45]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu Uks!Tu man liki rakstiit, tapee esmu te!Man iet diezgan labi!Vakar biju skolaa!Izveeleejos klases, nu pareizaak sakot panjeemu taas klases, kuras man nepiecieshamas lai dabuutu diplomu!Taakaa man laikam buus divi videnes diplomi..:)Buus jaamaacaas amerikas veesture, amerikas valdiiba, biznes, algebta utt.Un patiesiibaa, man patiik vinju sisteema, nav slikta!Un pagaidaam prasiibas ir bijushas diezgan augstas, es domaaju ka buus zemaaks liimenis!Tik nopietni priekshmeti jaamaacaas!Nezinu kaa buus ar to valodu!Cerams ka tikshu liidz!
Vieniigais kas mani uztrauc ir tas, ka es vispaar nemaaku kontakteeties ar tiem melnajiem-mani laikam noshautu ja es taa pateiktu te-melnie!Vinji ir tik atshkjiriigi-un sastaada 70% manaa skolaa!Buus jautri!!!!Skola ir milziiga,man laikam buus jaavadaas peec kartes kameer kaut ko sapratiishu..:)Es jau dabuuju savu locker`u!!!Nepierasti-bet forshi!Bet te ir tik stingri noteikumi!Ja tu nokavee 3 stundu saakumus-tu tiec uz laiku izsleegts no skolas-taas buus pamatiigas paarmainjas peec komercskolas..:)Juus jau zinat kaa mums tur iet!!!:)Veel lai izietu no klases kaut vai tikai uz toleti ir jaaraksta taads kaa paskaidrojums-jo tikko kaa tu stundas laikaa pamet klasi, tev naak klaat un prasa kapeec atrodies gaitenii!AAAAAAAAArpraaats!!!!Skola saakas 7:30!!!!!Juus to aptverat!!!!!Patiesiibaa, te ir daudz stingraak, kaa man staastiija!Teica ka te buus taada haljava!!!Bet pagaidaam NAV!Katraa klasee ir panikas poga, kas jaaspiezj, ja izceljas kautinji..:)Kaut kaads aarpraats!Uz skolas durviim ir ziime-no guns!!!Jautri!Nedriikst vilkt topinjus, shortus, neko uz galvas liekamu, saulenes, mobiilos pat skolaa nevar nest un peidzjerus arii!Man jau galva saap no visiem tiem ierobezjojumiem!Pats labaakais-nedriikst reklameet vai izcelt savu rasi!Es nezinu kaa to var dariit, bet laikam ja to dariishu, tad man buus jaaiet pie direktora!Vinkaarshi smiekliigi!Es driiz uzrakstiishu kaa man iet!Peec pirmaas skolas dienas!Ceru ka izdziivoshu..:)Shodien biju uz beizbolu!Tik superiigi-kaa filmaas-milziigs stadions,30 tuuktoshi cilveeku utt.Visu laiku focheeju!!!Man dikti patika!Man ljoti gribaas maajaas, bet visi saka ka tas taa tikai pirmajos meeneshos!Cerams ka iztureeshu veselu gadu!Labi dodiet kaadu zinju!!!!Obligaati, jo man prieks dzirdeet kaadu paziistamu!!!!
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]uks
Date:21. Augusts 2004 - 11:45
(Link)
Prieks, ka tev iet labi. Mums te baigi smukie zibenji pa naktiim ir. ik peec 5sek. kaads zibens. drausmiigi skaisti. peec komercenes tik tieshaam vareetu buut gruuti tikt galaa ar attieksmi pret skolu :) nu, ceru, ka tev veiksies shajaa jomaa ;) gaidam bildes! lai veicas! :)
[User Picture]
From:[info]lieniite
Date:21. Augusts 2004 - 22:30
(Link)
Nu jums zibenji,bet man atkal taads karstums!Tagad veel nav tik slikti-37 graadi, bet augustaa un septembrii var sasniegt pat 45-patiesiibaa, es nezinaaju ka tik karsti vispaar kaut kur meedz buut!Esmu bruuna kaa shokolaade, jo paarsvaraa visu laiku pavadu pie baseina!Citaadi nevar izdziivot!Neespu pieradusi pie taada klimata!
Es jau vareetu pievienot kaadu bildi, bet diemzjeel, neprotu..:)Tu jau zini ka es ar kompjiem uz juus..:)Labi chiv!Vairaak zinjas doshu pirmdien!!!Chiv
[User Picture]
From:[info]uks
Date:21. Augusts 2004 - 22:52
(Link)
ja tu esi pie kompja, tad mees vareetu pachatot :)