zane ([info]lidot) wrote on February 6th, 2016 at 06:46 pm
kā jau teicu, pie mums, Eiropā, neviens nekad neatļaujas pacelt roku pret sievieti.

kas tā ir par smadzeņu nespēju, kas liek domāt apmēram tādā līmenī kā "es esmu vienīgais, kas drīkst sist un gānīt vietējās sievieties", "es esmu vienīgais, kas drīkst pieprasīt pabalstus par neko", "es esmu vienīgais, kam par neko pienākas viss".

pēkšņi ir atrasta problēmas sakne, visas tautas lāstu sākums, beigas un apogejs - pie tās milzīgās zagšanas, neveiksmēm, tautas atpalicības, nabadzības, kas Latviju vajā gadu desmitiem ilgi, vainīgi ir tie seši cilvēki, kas atbrauca vakar. un vēl tie 525, kuri atbrauks pēc gada.
un tieši viņi būs tie, kuri mūs iegrūdīs galējā, bezcerīgā, nāvējošā postā un iznīcībā.
aleluja!

nez, kāda būtu pasaule, kurā valstis varētu veidot nevis pēc tā, ka ir sagadījies tā, ka piedzimsti vienā rajonā un no mātes iemācies kādu vienu valodu, bet, ja valstis veidotu pēc kaut kādām vērtībām un idejām? teiksim, sasniedzot 18 gadu vecumu, cilvēks varētu izvēlēties - vai viņš grib dzīvot starp geimeriem, rasistiem, maratonistiem, homoseksuāļiem, zvaigžņu karu faniem vai katoļiem. izvēlēties vietu, kur vari smaidīgs iziet no mājas un nejusties tā, ka apkārt vieni vienīgi idioti un stulbeņi.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.