čukstu mozaīka - [entries|archive|friends|userinfo]
ikaruss daama la femme fatale

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 23rd, 2004|05:28 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[music |lietus pilieni pret metaala palodzeem]

kad liekas,ka nu beidzot taa dziive iet uz augshu,izraadaas,ka viss ir pavisam otraadi un tu vien sliidi un sliidi uz leju un beigaas saac ripot jau lejaa,atpakalj tajaa bedree,kur tu jau biji..
s gribu iekaapt burbulii un aizlidot prom. un nemaz neuzdroshinies panjemt adatu un sho burbuli paardurt. tas ir mans burbulis un tev,diemzheel,tur nav ko dariit. ja veelies,kaadu dienu s tev paraadiishu,kaa burbulji jaapuush,un tad tev arii viens taads buus..
taa vien liekas,ka visas pasaules daamas,staigaajoshaas uz augstajiem desu duramajiem, kaa tos zaabiishus man paziistama persona sauc, ar miss sixty apspiileetajiem dzinsiem un kreklinju,kuram vienmeer,itkaa netiishaam, nosliid melnaa kruustura lenciite, buutu uzdusmojushaas uz mani - anti daamiigo buutni[par ko pat reizeem lepjos], vismaz taa var nospriest peec cilveeku skatiniem,kad izlijusi, ar izpluudushu tushu un extra slapjaam kedaam eju maajup.. un man tas taa iisti nepatiik. s nezinu,var jau buut,ka vinjas dziivo to pareizo dziivi,ka viss,kas vinjas satrauc ir tas,lai dubljos nenosliigst vinju zaabaku spicie papeediishi,kameer s domiiga staavu klases priekshaa, meeghinaadama beidzot izpraatot,kaada ir taa latv.val 2. deklin un tad,paarmetoshiem skatieniem un grozot galvu, visa mana miiljaa klase diezgan nomaacoshi steidz man pateikt,ka to jau maaciija 7. klasee un mees tak esam jau lielie..
lai nu kaa tur buutu vai nebuutu, s ceru,ka riit puutiis veejsh un aiznesiis mani,ieliktu burbulii,k-kur taalu prom, lai s no augshas vareetu noskatiities un anormaaliibaam citaas valstiit un,atgriezhoties maajaas,vareetu atvieglojoshi nopuuties un tencinaat dievu vai kaadu citu personu ,kas skaitaas augstaak staavosha, par to,ka nu pie mums tak ir tik labi,ka pie mums taa nenotiek.. un tad tu skriesi pakalj man - burbulii - un briidinaasi,ka shodien ir ziemeljrietumu veejsh,kas mani uzpuutiis tieshi uz asajaam kolonijas resteem,kuras piesleegtas elektriibai..
linkpost comment