čukstu mozaīka - viena no viss depresiivaakajaam dienaam... ār meliem man neveicas" [entries|archive|friends|userinfo]
ikaruss daama la femme fatale

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

viena no viss depresiivaakajaam dienaam... ār meliem man neveicas" [May. 3rd, 2004|08:01 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood | depressed]
[music |Letters to Cleo - Deamon Rock]

kaa izpluudusi tusa peec raudaashanas tek pa vaigu,
taa tek manas saapes.
tushu var noslauciit ar maigu ieskarienu vien
bet vai var noslauciit arii visus tos netiirumus,kurus naacies sakraat un nelaist aaraa?
kad es raudu,no manis liist akmenjaina straume. un saap. aarkaartiigi saap,kaa shie akmenji sitas pret seju
atstaajot reetas
un taa nu tu man prasiiji,vai neesmu jukusi,ka sevi taa skraapeeju. ko gan es citu tev vareeju atbildeet,ja ne to,ka kakis sakraapeejis? lai vai tu jau sen zini,ka mans kakis ir miris. tomeer. neko labaaku es izdomaat nevareeju. un varjaubuut,ka taa ir arii labaak. jo tu jau tik un taa nesaprastu.
ja ar vienu rokas glaatu paarietu visi netiirumi,olji tiktu saskaldiiti mazos dzintera gabalinjos un katrreiz raudotteceetu nevis lielgabalu straue,bet gan dzinterjuura,tad es jau buutu bagaata paardodot dzinterus. no tiem saveerptu krelliites,gluzhi kaa tu parasti veerp intrigas. no tiem izveidotu gredzentinjus,gluzhi kaa tu parasti izveido ko jaunu un dalju.
reiz aigaaju uz vieteejo tirgu meeginaadama kaadam paardot saveerptaas krelliites vai izveidotos gredzentinjus. cilveeki tik ar lielu smiinu sejaa gaaja garaam. viens pienaaca,pietupaas,pabraukaaja ar pirkstu gar deninjiem,raadot,vai tik es neesmu jukusi,un aizgaaja taalaak. tad naaca kaads klaidonis. vinjam nebija veerts meeginaat iesmaardeet kaadu savu "juvilieristraadaajumu", taapeec pat neapvaicaajos.tachu klaidonis pienaaca. izskatiijaas,ka vinjam nav nekaa - ne sievas,kam kautko taadu uzdaavinaat, ne arii meitas vai kaada cita radinieka. tahu es laikam kluudiijos. vinjam bija kas vairaak - nevis tikai nozoheelojams skatiens,kaa paareejiem. vinjam bija gods un lepnums.apjautaajies,cik tad taadi daargumu maksaa. nu protams,ka neatbildeeju. pati saskatiiju,cik gan mulkiigi paardot ko TAADU. tachu viirietis jautaaja,no kaa taas gatavotas,ka vinjam esot taadas pashas maajaas. nezinaaju,ko atbilddet. no juuras akmenjiem? no daargiem laukakmenjiem vai vienkaarshi pateikt taisniibu.. taisniibu,ka no asaraam?
kaa izpluudusi tusha peec raudaashanas tek pa manu vaigu saapes. atkal un atkal jau skraapeejot vaigu liidz asiniim. un nejautaa,kaapeec man tik saskraapeeta seja. jo reiz jau par trako kaki teicu. ar meliem man neveicas.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]liberty
Date:June 16th, 2004 - 04:08 pm

(Link)
lose s esmu