July 25th, 2012

Grrr bābisms mani atkal beidz nost. Es esmu paradumu cilvēks, vismaz cik tas attiecas uz labām lietām - ja esmu atradusi kaut ko labu neredzu jēgu mainīt un mēģināt vel kaut ko citu (kas varētu izrādīties slikts - un tā parasti arī ir).

Gadiem krāsoju skropstas ar visprastāko Dzintara skropstu tušu, turklāt tas nav nekāds patriotisms - viņu krēmus uz sejas nesmērētu pat tad, ja kāds turētu pistoli man pie galvas, vienkārši tā tiešām ir normāla skropstu tuša, padara skropstas tumšākas, ko skropstu tušai arī vajadzētu darīt, tad kad vajag nāk nost ļoti labi, kad nevajag nost nenāk (vai pavisam nenozīmīgos daudzumos).
Bet pirms pāris nedēļām apstaigāju n-tos veikalus meklējot un NEBIJA NEVIENAS PAŠAS! Tikai tās sūda zilās skropstu tušas - kurš pie velna krāso zilas skropstas? Secināju, ka dzintara mārketinga speciālists ir maigi izsakoties idiots, jo melnās vienmēr tiek izpirktas, bet zilās kalst savā nodabā, un vajadzības spiesta nopirku L'Oreal Telescopic, par ko visi tā jūsmo.

Never again!

Jā, skropastas pagarina gan, bet neredzu nekādu jēgu no garām skropstām, ja izskatās, ka ir TIKAI PIECAS SKROPSTAS! Fui vienkārši. Salipina tā ka pēc tam knapi acis var attaisīt, žūst lēni un nāk nost vienmērīgi visas dienas garumā. Viss tagad iepirkšu vairumā savu veco labo skrostu tušu un vairs nekad nemainīšu.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.