September 6th, 2009

Jo tālāk jo trakāk, šodien Ziemeļvidzemes biosfēras rezervātā pa mašīnas stiklu gandrīz izsmērējās milzīgs ērgļveidīgais - tāds tumšbrūns, labi nobarojies, spīdīgs, salijušā zālē svaigi noskalotām, dzeltenām kājām ar TĀDIEM nagiem. Likās, ka tie nagi teju minūti priekš stikla karājās, bet tā jau ir Einšteina relativitātes (?) teorija, ka tādos brīžos laiks sastingst. Īstenībā pāris sekundes un lidonis aizkūņojas tālāk meklēt otrās brokastis. Es ļoti ceru, ka tas nebija šis te :/ (lai gan tā drošvien tiešām uzvedās tik' ārzemniki).

Bet izslēdzot kreņķus, pirmo reizi pa Strenčiem staigāju viena pati, ārkārtīgi dīvains miests (sajūtu līmenī), varu klimst pa svešām un neatpazīstamām vietām, bet tajā pašā laikā viss liekas tik drošs un pazīstams, nenāk virsū ne brālis stress, ne māsa panika.
Gaujā zivis lec kā delfīni ar tādiem salto, zvīņas vien saulē zib. Un vienā krastā onka stāv ar makšķeri, gandrīz kā opis (pa-opis, protams, bioloģisko nekad neesmu redzējusi), bet tikai gandrīz - šitas nemācēja kūkot kā dzeguze.
Un vēlāk arī garā pastaiga - izkrāptā dzimtas māja un "psihene" arīdzan (kā nu bez tās), manas atmiņas kaut kādas dīvainas šajā sakarā atceros tikai iekštelpas un vecāsmātes rakstāmmašīnu, tādu drūmu parku un ūdenstorni / skursteni neatceros galīgi nemaz.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.